Masaüstü sistem satılıp MacBook veya MacBook Air alınmalı mı?

Mantıklı değil. Hatta okula götürüp getirmeye laptop ihtiyacı yok.

Çok teşekkür ederim bu değerli cevap için. Şuanki 3060Tİ / İ510400F i satıp üzerine ekleyip 16 gb macair veya 8 gb macpro alabilirim ama benim anlamadığım o arkadaşların neden hata alıyorlardı? dinlediğim her programcı mac sistemlerin yazılımda daha iyi olduğunu söylüyor. Bu arada kusura bakma merakımdan soruyorum : Karşına ne zorlukta matematik çıkıyor? ve dikey geçiş ile mi geçtin mühendisliğe?

Mac sistemleri tabi ki yazılımda daha iyi. Arkadaşlarımın hata alması belki kod yazarken kullandıkları kütüphane farklılığı gibi basit şeylerden olabilir. Onu da hocana sorarsın zaten. Ayrıca sakın 8gb ram alma android studio kullanırken kafayı yersin. Öğrenci adamın proya ihtiyacı yok.
Evet Dgs ile geçtim. Matematik sorunu anlayamadım ama şuan Calculus dersi alıyorum.

Senin durumundaki biri icin Macbook bir must degil. Ama Mac almak seni motive edecekse, hic dusunmeden al. Hayatta eglenmenin cok farkli yollari var ve bilgisayarlar sadece oyun oynatsin diye uretilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…