Masaüstü sistem varken Xbox Series S vs Oculus Quest 2

İkisi cok ayri seyler. Sisteminiz guclu ve VR destekliyor ise, sanal gerceklik olabilir.

PC de 1660 Super var ve 16 RAM ama yatarak oynamayı seviyorum sizce VR mı switchmi ben daha bayağı küçük yaşta bir oyuncuyum yani oyun olarak bana fark etmiyor eski sistemim de bayağı kötü idi o yüzden 13 yıllık RDR 1 oynarken bile oyunu çok beğenmiştim eski bir vrım var idi VR box adında ve onda bile çok şaşırmıştım fakat yatarak Witcher 3 çok iyi bir şeymiş gibi geliyor.

Hocam o sistemle VR kasar gibi. Ya da kalite cok duser. Bence PS5 alin. ya da sistemi guclendirin.

İfadeler: G2D
Keşke o kadar param olsa bursluluk ile alacağım.
Butceniz eger 15K ise elinizdeki sistemi sorun foruma kaca satabilirsiniz. ve satin. 20 25K ya guzel bir 4060TI sistem alabiliriniz.

Butceniz eger 15k ise elinizdeki sistemi sorun foruma kaca satabilirsiniz. Ve satin. 20 25k ya guzel bir 4060 Ti sistem alabiliriniz.

Daha taksiti bitmedi iade var mı diyorum babama babam tek derdim omu yavvv diyor 16 ya almıştık 2 ay önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…