Masaüstü sistemde çift ekran kartı kullanımı sorun çıkartır mı?

3n3senes

Decapat
  • GTX 1050 Ti
  • i3 8100 işlemci
  • Cooler Master Seidon 120v v1
  • 8 GB DDR4 2666 MHz RAM
  • Gigabyte B360N WiFi anakart
  • Cooler Master Elite 130 kasa
Mini-itx bi kasa topladım. Ekran kartım yarın yarın elime geçecek.

Bildiğim kadarıyla i3 8100 işlemcinin kendi GPU'su var. Eski laptopumda çift ekran kartı olaylarından bıktığım için kendim sistem topladım. Sorum şu, çift ekran kartı kullanmak istemiyorum. Herhangi bir şey yapmam gerekir mi? Gerekliyse ne yapmaliyim? Driver veya başka bir durumda izlemem gereken yol nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Harici ekran kartı takılı olduğunda kablo da harici ekran kartına takılı olursa, otomatik olarak onboard yani işlemcideki GPU devre dışlı kalır. Yani ek bir şey yapmanıza gerek yok.
Sadece harici ekran kartınızın sürücüsünü kuracaksınız.
Harici ekran kartı takılı olduğunda kablo da harici ekran kartına takılı olursa, otomatik olarak onboard yani işlemcideki GPU devre dışlı kalır. Yani ek bir şey yapmanıza gerek yok.

Çözüm

Çok teşekkür ederim ilginize sorunum çözülmüştür kitlenenibilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı