Masaüstü sisteme 18 bin TL'ye parça önerisi

Bütçe
18.000

utku367

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bilgisayara bazi eksik parçalari toplamak istiyorum ( eksik parçalar islemci, anakart, RAM, ekran karti.) Bütçem oldukça az 18.000 TL öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
ikinci elden toplamak senin açından daha iyi bir tercih olabileceğini düşünüyorum yine de sıfır olmasını istiyorsan ince hesapta 15-20K aralığında RTX 3050 RX6600 sistemler bulunmaktadır.

İkinci elden toplamak senin açından daha iyi bir tercih olabileceğini düşünüyorum yine de sıfır olmasını istiyorsan ince hesapta 15-20k aralığında RTX 3050 RX6600 sistemler bulunmaktadır.

Adam zaten birkaç parçayı almış gerisini tamamlamak istiyor.

Merhaba. Ben bilgisayara bazi eksik parçalari toplamak istiyorum ( eksik parçalar islemci, anakart, RAM, ekran karti.) Bütçem oldukça az 18.000 TL öneriniz nedir?
Sıfırmı olcak?

1.5k çıkar mı?
19.400TL. Soğutucun varsa alma. Elindeki diğer bileşenleri yazman daha doğru olur ona göre bir sistem toplar arkadaşlar.

7500f daha iyi olmaz mı hocam arada nerdeyse hiç fark yok

Fiyat farkı olarak neredeyse 1000TL var başka kısabileceğim bir parça yok. Eğer soğutucusu varsa 7500F alabilir.
pazarlıkla aradaki fark halledilir diye dusunuyorum bide 6500 7000 civarına da 6700xt ler vardı son baktıgımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…