ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.182 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #11 XPlasma dedi: Şahsen BT adaptör almak yerine direk klavyeyi değiştirmek daha mantıklı gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Seçenek sundum zaten, FPS oyunları falan oynayacaksa değişmesi lazım.
XPlasma dedi: Şahsen BT adaptör almak yerine direk klavyeyi değiştirmek daha mantıklı gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Seçenek sundum zaten, FPS oyunları falan oynayacaksa değişmesi lazım.
Uvu Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 9 7900 Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 4070 Ventus 3X OG RAM (Bellek): 64 GB RAM Depolama: 2 TB SSD Anakart: ASUS ROG B650E-F Ses Kartı: Sound BlasterX AE-5 Monitör: ARYOND V2 Cinsiyet Diğer 16 Nisan 2025 #12 a.s.a.p rocky dedi: Param yok... Genişletmek için tıkla... Driver'a baktım yokmuş o yüzden ya kablolu klavye ya da kablosuz klavye alacaksın ama BT adaptör daha ucuz. Maalesef başka çözüm yok.
a.s.a.p rocky dedi: Param yok... Genişletmek için tıkla... Driver'a baktım yokmuş o yüzden ya kablolu klavye ya da kablosuz klavye alacaksın ama BT adaptör daha ucuz. Maalesef başka çözüm yok.