Masaüstü sistemi satıp PS5 ve laptop almak doğru karar mı?

benMemte

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat üyeleri, yaklaşık birkaç aydır kafamda dönen bir fikir var ve sizlerden fikir almak istedim bu konuda. PC'den PS5'e geçmeyi düşünüyorum bunun önemli 2 sebebi var 1.si benimle bilgisayar oyunu oynayacak arkadaşım yaklaşık 1.5 yıldır kalmadı ve tek başına bilgisayardan rekabetçi oyunlar oynamak artık zevk vermiyor. 2.si de çok fazla dolaşmaya uzaklara gitmeye başladım PC'de sadece ders yapmalık ve makale vb. okumalık vaktim kalıyor işten ve dışarıda olmaktan ve artık uzun vakitler ayırdığım oyunlar oynamak istemiyorum. Bu yüzden şu anki masaüstümü satıp PS5 + Notebook'a geçmeyi planlıyorum sizce mantıklı mı? Mantıklıysa önerebileceğiniz notebook var mıdır 15.000-20.000 TL civarı?

Masaüstü bilgisayarımın özellikleri şunlar;
ASUS RTX 4070 Dual 12 GB.
AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz.
16 GB DDR5 RAM.
ASUS Prime A620M-E

Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim. (not: Normalde FPS ve rekabetçi oyunlar oynayan biriyim PS için oyunlarda önerebilirsiniz.)
Artı olarak 24 inç 1080p monitörde PS oynamayı önerir misiniz, televizyona geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam haklısın ama bence DualSense 5 al ve bilgisayarına bağla. Karar senin.

Hocam haklısın ama bence DualSense 5 al ve bilgisayarına bağla. Karar senin.
Xbox Controller'ım var halihazırda fakat bilgisayarda oyun oynamaktan şuan hiç zevk alamıyorum dediğim gibi konuşacak sohbet edecek kimse yok, PS alırsam en azından ailemle veya aynı şehirde olduğum PS'ı olan PC'si olmayan arkadaşlarım var onlarla oynamak belki oyun zevkimi geri getirebilir diye düşündüm.

Bencede hocam sat gitsin istersen.

mantıklı dostum. hem ps5 hem laptop alabiliyorsan daha iyi olur.
Bana da o şekilde mantıklı geldi hem günlük işlerim için bir taşınabilir bilgisayarım olur hemde günde 1-2 saat kafa dağıtabileceğim bir platformum teşekkür ederim değerli yorumların için.

Rica ederim hocam. Ben teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olur umarım iyi günler dilerim.

Bu üzdü hocam 24 inç 1080p gayet de akar benim monitör 23.8 1080p gayet zevkli yani. Yapılsın!
PS5 kullanıyorsan hoparlörsüz monitörlerde ses olayını nasıl yapıyorsun çoğu kulaklık uyumlu mu ya da bluetoothlu kulaklıklar yoksa ayrı bir kulaklık almak yerine küçük ama kaliteli 4k bir televizyon almak daha mı mantıklı sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…