Masaüstü Sistemimi Yükseltmek İstiyorum

erdem.ekim

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, düşük seviye bir bilgisayara sahibim. Şuan ki özellikleri:

ANAKART : ASUS M4A88TD-M EVO/USB3
İŞLEMCİ : AMD Phenom II X4 B55 3.2GHz
RAM : 2 GB 1600MHz Kingston HyperX
GPU : AMD Sapphire HD5570
HDD : WD Caviar Green 500GB (Dönüş hızı Intellipower olarak geçiyor, 5400-7200 rpm arası)

Bu bilgisayarın işlemcisi ve anakartı gayet iyi. Fakat Ram, Ekran kartı ve HDD'den memnun değilim. Ayrıca işlemci soğutucum yüksek sesle çalışıyor ve iyi soğutamıyor. Bu nedenle RAM , Ekran Kartı , SSD ve iyi bir işlemci soğutucusuna ihtiyacım var. Bütçem 650 TL olduğu için çok iyi parçalar seçme gibi bir durumum olmadı. Bilgisayarıma en uygun olanlarını seçmeye çalıştım. Ayrıca ekran kartını R serisinden seçtim, Vatan Computer'da olmadığı ve yeni bir seri olduğu için. Parçaların linkleri :

SOĞUTUCU : Cooler Master Hyper Tx3 Evo Lga775/1155/1156/1366 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar

RAM: Kingston 4GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram - Vatan Bilgisayar

SSD: Kingston 120Gb Hyperx 3K Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma 555Mb / Yazma 510Mb) - Vatan Bilgisayar

GPU: Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Farklı bir GPU önerecekseniz Nvidia da tercih edebilirim. Hepsiburada ve Vatan Computer dışında bir siteden almayacağım için sadece bu sitelerden link atabilirsiniz. Bu parçalara ve bütçeye göre değerlendirirseniz sevinirim, ilgilenen forum kullanıcılarına teşekkür ederim.:like:

Son düzenleyen: Moderatör:
4 + 2 GB bellek olacak. Çünkü 2 GB zaten bilgisayarımda var. Ayrıca çekirdeği açılmış Amd Phenom II X2 B55 kullanıyorum. Yeni nesil oyunların grafik ve geometri detaylarını en düşükte açmaya alışkın olduğum için, işlemcide sorun çıkacağını sanmıyorum. Malum, bütçe belli. İlginize teşekkür ederim, keşke bütçe olsa da daha iyi sistemler alabilsek. Hala önerilerinizi bekliyorum forum kullanıcıları :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı