Masaüstü tema kurulumu ardından "exploerer.exe bulunamadı" hatası

• Konuyu başlatan l4xky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 772

l4xky

Femtopat
Daha fazla  
Windows 7 cihazıma tema kurulumu yapıyordum, tarayıcıdan indirdiğim dosyalarda bir adet başlangıç logosu değiştirme uygulaması vardı.
Uygulama ile Başlangıç menüsünün logosunu değiştirdim. 2-3 denemeden sonra ekran kapkaranlık oldu, Chrome vs. işlerimi görev yöneticisi üzerinden yönetici olarak yapmaktayım.
Bilgisayar masaüstü ekranı siyah olması hatasını araştırdığımda çoğunluk görev yöneticisi üzerinden explorer.exe kapatıp/açıyor.
Ve aynı şeyi ben denemek istediğimde ise

"explorer.exe. Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin."
hatasını almaktayım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 cihazıma tema kurulumu yapıyordum, tarayıcıdan indirdiğim dosyalarda bir adet başlangıç logosu değiştirme uygulaması vardı.
Uygulama ile başlangıç menüsünün logosunu değiştirdim. 2-3 denemeden sonra ekran kapkaranlık oldu, Chrome vs. işlerimi Görev Yöneticisi üzerinden yönetici olarak yapmaktayım.
Bilgisayar masaüstü ekranı siyah olması hatasını araştırdığımda çoğunluk Görev Yöneticisi üzerinden explorer.exe kapatıp/açıyor.
Ve aynı şeyi ben denemek istediğimde ise

"explorer.exe. Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin."
hatasını almaktayım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.

Win+CTRL+Shift+b yapar mısınız ekran kartını resetler ve yüksek ihtimal çözülür.

1)Görev yöneticisi - windows gezginine sağtık - yeniden başlat

2) windows + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC / SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin

1)Görev yöneticisi - windows gezginine sağtık - yeniden başlat

2) windows + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC / SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin
dediğiniz cmd'deki sfs/scannow'u ilk gece denedim buraya konu açtıktan sonra denedim ve oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı