Kayaryaka
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar Görev Yöneticisi'nden arkada çalısan bir uygulamayı kapattım. Bilgisayar boyle oldu ve sıfırlasamda ne yaparsam yapayım olmuyor. Yardım edin ekran bomboş.
Mouse imleci yok ve herhangi birleşe tıklayamıyorum geçiş yapamıyorumMasaüstüne sağ tıklayıp "görünüm > masaüstü öğelerini göster" seçin.
Mouse imleci yok ve herhangi birleşe tıklayamıyorum geçiş yapamıyorum.
Simdi yaptım şu şekil halaKapatıp açtınız mı PC'yi?
Simdi yaptım şu şekil hala.
Hayır maalesef tek hatırladığım klavyede caps açıkken küçük yazma Swift basmaya rağmen shift basma problemi vardı arkadan en üstteki kapattım böyle oldu suan sıfırlıyorum dediklerinizi yapıcamEğer hala klavye çalışıyorsa "ctrl + shift + esc" basın görev yöneticisi açılması için.
Sonra "alt + n" yapın ve açılan menüde "⬅" basın.
Ve yeni görev çalıştır tiklayın sırayla "explorer.exe" "dwm.exe" "ctfmon.exe" yazın. neyi kapattığınızı hatırlayabiliyor musunuz?
Sıfırladım hepsini yaptım gene aynısı oldu bir süre birşey olmuyo sonra bomboş ekran kontroller çalışıyor ama mouse vs yokEğer hala klavye çalışıyorsa "ctrl + shift + esc" basın görev yöneticisi açılması için.
Sonra "alt + n" yapın ve açılan menüde "⬅" basın.
Ve yeni görev çalıştır tiklayın sırayla "explorer.exe" "dwm.exe" "ctfmon.exe" yazın. neyi kapattığınızı hatırlayabiliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.