Masaüstü uygulamaları gözükmüyor

Kayaryaka

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Görev Yöneticisi'nden arkada çalısan bir uygulamayı kapattım. Bilgisayar boyle oldu ve sıfırlasamda ne yaparsam yapayım olmuyor. Yardım edin ekran bomboş.

Dosya Ekleri

• 17525985017277999644739201531668.jpg
    17525985017277999644739201531668.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 33
Simdi yaptım şu şekil hala.

Eğer hala klavye çalışıyorsa "ctrl + shift + esc" basın görev yöneticisi açılması için.
Sonra "alt + n" yapın ve açılan menüde "⬅" basın.
Ve yeni görev çalıştır tiklayın sırayla "explorer.exe" "dwm.exe" "ctfmon.exe" yazın. neyi kapattığınızı hatırlayabiliyor musunuz?

Eğer hala klavye çalışıyorsa "ctrl + shift + esc" basın görev yöneticisi açılması için.
Ve yeni görev çalıştır tiklayın sırayla "explorer.exe" "dwm.exe" "ctfmon.exe" yazın. neyi kapattığınızı hatırlayabiliyor musunuz?
Hayır maalesef tek hatırladığım klavyede caps açıkken küçük yazma Swift basmaya rağmen shift basma problemi vardı arkadan en üstteki kapattım böyle oldu suan sıfırlıyorum dediklerinizi yapıcam

Sıfırladım hepsini yaptım gene aynısı oldu bir süre birşey olmuyo sonra bomboş ekran kontroller çalışıyor ama mouse vs yok

Monitörü hdmi dan dpye geçirin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı