G GUNER00 Centipat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 57 24 Kasım 2019 #1 Bir anda bilgisayarımın masaüstü uygulamaları, bilgisayarım, dosya klasörleri gibi bazı şeyler kayboldu. Nereye gitti bunlar? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2019
Bir anda bilgisayarımın masaüstü uygulamaları, bilgisayarım, dosya klasörleri gibi bazı şeyler kayboldu. Nereye gitti bunlar?
J3yEreN Megapat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 226 Çözümler 4 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #2 "Masaüstü öğelerini gizli" seçeneğine tıkladıysanız. Masaüstü ekranına sağ tıklayın, görünüm sekmesinin içinde masaüstü simgelerini göster seçeneği bulunuyor.
"Masaüstü öğelerini gizli" seçeneğine tıkladıysanız. Masaüstü ekranına sağ tıklayın, görünüm sekmesinin içinde masaüstü simgelerini göster seçeneği bulunuyor.
G GUNER00 Centipat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 57 24 Kasım 2019 #3 Bazı dosyalar kayboldu ama hangi dosya klasörleri hatırlamıyorum dediğiniz şeyi anladım lakin sorunum un çözümü bu değil
Bazı dosyalar kayboldu ama hangi dosya klasörleri hatırlamıyorum dediğiniz şeyi anladım lakin sorunum un çözümü bu değil