STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.259 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 Malum sıcak yaz aylarında oyun oynarken beni ferahlatmaya yetecek bir vantilatör arıyorum masaüstü için. Tavsiyeleriniz nedir?
Malum sıcak yaz aylarında oyun oynarken beni ferahlatmaya yetecek bir vantilatör arıyorum masaüstü için. Tavsiyeleriniz nedir?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.789 Çözümler 123 Yer İzmir 15 Temmuz 2023 #2 STE1N dedi: Malum sıcak yaz aylarında oyun oynarken beni ferahlatmaya yetecek bir vantilatör arıyorum masaüstü için. Tavsiyeleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Geçen gün de böyle bir konu açılmıştı ve arkadaşlar şu an piyasada satılan masa vantilatörlerinin serinletmediğini söylemişlerdi.
STE1N dedi: Malum sıcak yaz aylarında oyun oynarken beni ferahlatmaya yetecek bir vantilatör arıyorum masaüstü için. Tavsiyeleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Geçen gün de böyle bir konu açılmıştı ve arkadaşlar şu an piyasada satılan masa vantilatörlerinin serinletmediğini söylemişlerdi.
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.292 Çözümler 58 Yer Adana 15 Temmuz 2023 #3 Hocam masaüstü vantilatör eğer eliniz terliyorsa koyarsınız karşısına elini serinletir ancak sizi çok serinletmez.
Hocam masaüstü vantilatör eğer eliniz terliyorsa koyarsınız karşısına elini serinletir ancak sizi çok serinletmez.
2 260116 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 597 Çözümler 2 15 Temmuz 2023 #4 Şu vantilatörü öneririm. Çapı daha büyük. 500 lira. Masaüstü vantilatörlerimi sürekli koçtaçtan aldım. Pişman olmazsın. Masa Ãstü Vantilatör 28 cm Vantilatörler kategorisindeki Masa Ãstü Vantilatör 28 cm ürüne göz atın | KoçtaÅ www.koctas.com.tr Daha küçük bir şey arıyorsan bu var. Masana tam sığar. Çapı daha küçük. Ama havasına da ona göre yetmeyebilir. Masa Ãstü Vantilatör Beyaz FT23 25W 23 cm Vantilatörler kategorisindeki Masa Ãstü Vantilatör Beyaz FT23 25W 23 cm ürüne göz atın | KoçtaÅ www.koctas.com.tr 400 liradansa 500 liralık olanı almanı tavsiye ederim dostum.
Şu vantilatörü öneririm. Çapı daha büyük. 500 lira. Masaüstü vantilatörlerimi sürekli koçtaçtan aldım. Pişman olmazsın. Masa Ãstü Vantilatör 28 cm Vantilatörler kategorisindeki Masa Ãstü Vantilatör 28 cm ürüne göz atın | KoçtaÅ www.koctas.com.tr Daha küçük bir şey arıyorsan bu var. Masana tam sığar. Çapı daha küçük. Ama havasına da ona göre yetmeyebilir. Masa Ãstü Vantilatör Beyaz FT23 25W 23 cm Vantilatörler kategorisindeki Masa Ãstü Vantilatör Beyaz FT23 25W 23 cm ürüne göz atın | KoçtaÅ www.koctas.com.tr 400 liradansa 500 liralık olanı almanı tavsiye ederim dostum.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.789 Çözümler 123 Yer İzmir 15 Temmuz 2023 #5 Mini Vantilatör veya Klima önerisi Aklımda şöyle bir şey alma fikri var: Sizce yaz aylarında (Masa başında vs.) işe yarar ürünler mi? Ya da daha iyi bir öneriniz var mı? www.technopat.net
Mini Vantilatör veya Klima önerisi Aklımda şöyle bir şey alma fikri var: Sizce yaz aylarında (Masa başında vs.) işe yarar ürünler mi? Ya da daha iyi bir öneriniz var mı? www.technopat.net