schelter Decapat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 384 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 8 Mart 2023 #1 Merhaba, çoğu videoda da nasıl yapıldığına baktım fakat ben şöyle bir şey istiyorum. 1920x1080 masaüstünde gezerken. Oyunda 1153x864 olarak nasıl yapabilirim? Herkes NVIDIA ayarlardan özel çözünürlük oluşturuyor fakat bu masaüstünü de değiştiriyor.
Merhaba, çoğu videoda da nasıl yapıldığına baktım fakat ben şöyle bir şey istiyorum. 1920x1080 masaüstünde gezerken. Oyunda 1153x864 olarak nasıl yapabilirim? Herkes NVIDIA ayarlardan özel çözünürlük oluşturuyor fakat bu masaüstünü de değiştiriyor.
Emir Kuzkaya Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #2 Oyunun içinden çözünürlüğünüz değiştirmeniz gerek ama ya da ben yanlış anladım.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2023 #3 schelter dedi: Merhaba, çoğu videoda da nasıl yapıldığına baktım fakat ben şöyle bir şey istiyorum. 1920x1080 masaüstünde gezerken. Oyunda 1153x864 olarak nasıl yapabilirim? Herkes NVIDIA ayarlardan özel çözünürlük oluşturuyor fakat bu masaüstünü de değiştiriyor. Genişletmek için tıkla... Özel çözünürlük eklediğinizde oyun içinde bu seçenek çıkmıyor mu? Normal çözünürlüğü 1080p oyun içinden istediğinizi yaparsınız bu sayede.
schelter dedi: Merhaba, çoğu videoda da nasıl yapıldığına baktım fakat ben şöyle bir şey istiyorum. 1920x1080 masaüstünde gezerken. Oyunda 1153x864 olarak nasıl yapabilirim? Herkes NVIDIA ayarlardan özel çözünürlük oluşturuyor fakat bu masaüstünü de değiştiriyor. Genişletmek için tıkla... Özel çözünürlük eklediğinizde oyun içinde bu seçenek çıkmıyor mu? Normal çözünürlüğü 1080p oyun içinden istediğinizi yaparsınız bu sayede.
schelter Decapat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 384 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 8 Mart 2023 #4 Barisdkmn dedi: Özel çözünürlük eklediğinizde oyun içinde bu seçenek çıkmıyor mu? Normal çözünürlüğü 1080p oyun içinden istediğinizi yaparsınız bu sayede. Genişletmek için tıkla... Şimdi NVIDIA ayalrından neden yapılıyor. Oyundan yapılıyor ise sorum bu?
Barisdkmn dedi: Özel çözünürlük eklediğinizde oyun içinde bu seçenek çıkmıyor mu? Normal çözünürlüğü 1080p oyun içinden istediğinizi yaparsınız bu sayede. Genişletmek için tıkla... Şimdi NVIDIA ayalrından neden yapılıyor. Oyundan yapılıyor ise sorum bu?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2023 #5 schelter dedi: Şimdi NVIDIA ayalrından neden yapılıyor. Oyundan yapılıyor ise sorum bu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7. Dakikadan sonrası işinize yarar. İstediğiniz çözünürlüğü ekledikten sonra yine 1080P'yi seçin. Çözünürlüğü ekleme sebebiniz oyun ayarlarında bu seçeneğin çıkmasını sağlamak.
schelter dedi: Şimdi NVIDIA ayalrından neden yapılıyor. Oyundan yapılıyor ise sorum bu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7. Dakikadan sonrası işinize yarar. İstediğiniz çözünürlüğü ekledikten sonra yine 1080P'yi seçin. Çözünürlüğü ekleme sebebiniz oyun ayarlarında bu seçeneğin çıkmasını sağlamak.