Masaüstü ve tarayıcıda ekran mavi oluyor

mumin42

Centipat
Arkadaşlar 49 inç bir D-LED TV aldım. RX-580 ekran kartımı VGA girişli (aparat ile) monitörüme bağladım ancak çok fazla optimizasyon problemi çıkardı (1366x760) çözünürlükte bile ekran kartı ısınıyordu. TV'ye geçtim 5 metre HDMI kablo aldım her şey güzel gidiyordu oyunları 1080P'de Ultra grafiklerde oynuyordum, ta ki mavi ekran sorunu gelesiye kadar. Oyun oynarken hiç problem olmuyor ancak masaüstü ve tarayıcıda sürekli mavi ekran geliyor. HDMI çözünürlüğü yazıyor, bayağı olmaya başladı. Çözümü nedir yardımcı olur musunuz?

IMG_20200404_223955.jpg
IMG_20200403_170119.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekran derken? Mavi ekran hatası mı alıyorsunuz yoksa ekran mavi mi oluyor? İkisi farklı şeyler. Mavi ekran hatası (BSOD) alıyorsanız Minidump paylaşısınız.

Muhteşem kitaptır. Homo Deus da öneririm ardından.

Mavi ekran derken? Mavi ekran hatası mı alıyorsunuz yoksa ekran mavi mi oluyor? İkisi farklı şeyler. Mavi ekran hatası (BSOD) alıyorsanız Minidump paylaşısınız.

Muhteşem kitaptır. Homo Deus da öneririm ardından.

Ekran kartı ile ilgili bir sorun gibi geldi bana. Burada RX 580 kullanan birçok kişide vardır belki de. Kartın marka modeli nedir? Biraz frekanslarını düşürün isterseniz.
Recep başkan tuhaf gelecek ama tvdeki portu (HDMİ-1'i HDMİ-2'ye taktım) değiştirdim ayarları hiç oynamadım sorun yok ama çözünürlük aşırı yüksek ekran kartı uçak gibi ses çıkarıyor. TV'deki çözünürlükte şuan. HDMİ kablosundan olabilir mi ? yoksa optimize edemiyor mu TV kendini 30 Hz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı