Masaüstü vs dizüstü bilgisayar

Goktugydrm

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar almayı düşünyorum ama çok kararsızım masaüstü mü yoksa dizüstü mü alayım karar veremedim. Öncelikle kendi şehrimde okuyorum kendi evimde kalıyorum ve masaüstü toplama imkanım var. Şu an hazırlık okuyorum ama seneye bölüme geçtiğimde projelerde vs. laptop daha avantajlı olabilir diye de düşünmüyor değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar almayı düşünyorum ama çok kararsızım masaüstü mü yoksa dizüstü mü alayım karar veremedim. Öncelikle kendi şehrimde okuyorum kendi evimde kalıyorum ve masaüstü toplama imkanım var. Şu an hazırlık okuyorum ama seneye bölüme geçtiğimde projelerde vs. laptop daha avantajlı olabilir diye de düşünmüyor değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Seyahat etmiyorsanız masaüstü derim. Çünkü aynı parayı ele alırsak masaüstü sistem daha performanslı ve daha güzel olur.

Açıkçası paranızı sonuna kadar performans için harcamak istemiyorsanız laptop daha mantıklı olur, hazırlıktan sonra laptop olması dediğiniz gibi kat ve kat daha mantıklı.

Seyahat etmiyorsanız masaüstü derim. Çünkü aynı parayı ele alırsak masaüstü sistem daha performanslı ve daha güzel olur.
seyahat etmiyorum çok fazla ama yazılım derslerim falan olacak seneye okulda daha yardımcı olmaz mı laptop ?

Yazılım, program vs. tarzı işlerle uğraşacağın bir bölüm okuyacaksan laptop alman farz oluyor artık.
evet seneye yazılım derslerim var o yüzden laptop daha mantıklı geliyor.

seyahat etmiyorum çok fazla ama yazılım derslerim falan olacak seneye okulda daha yardımcı olmaz mı laptop ?

evet seneye yazılım derslerim var o yüzden laptop daha mantıklı geliyor.
Bilgisayat mühendisliğ ya da yazılım okursanız laptop daha iyi olacaktır mecburen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı