Masaüstü vs dizüstü

Casper, Monster, MSI GF63, ASUS TUF A15 marka modellerinden ve 2050, 3050, 4050 ekran kartı olan cihazlardan uzak dur yeter.

Intel işlemcili bir bilgisayar alabilirsin.
acer, ASUS, hp Victus olabilir.

Casper, Monster, MSI GF63, ASUS TUF A15 marka modelleri ve 2050, 3050, 4050 ekran kartı olmayan, Intel işlemcili bir bilgisayar alabilirsin.

acer, ASUS, hp Victus olabilir.
Hocam Casper ve Monster önerme üzülür arkadaş sonra, en fiyat performans olarak indirimdeki şu cihazı önerebilirim (kendimde kullanıyorum) : Acer Nitro V15 ANV15-51-57XV NH.QNBEY.004 i5-13420H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Selam @Lvbelcbucuk.
Eğer yurttaysan senin yerinde ben Dizüstü bilgisayar alırdım ama şunu bil: Dizüstü bilgisayarlar Masaüstü bilgisayarlardan daha pahalı ve güçsüzdür. Dizüstü bilgisayarlarda hep bir şey yapabilmek için (Oyun oynamak/Render vesaire)özel bir kablo lazım.
Dizüstü bilgisayarların avantajları: Her yere taşıyabilirsin ve daha az İnternet çeker.

Ben Dizüstü bilgisayar olarak

Casper Excalibur G870 alırdım.​

İyi oyunlar.

Dosya Ekleri

• IMG_2196.jpeg
    377 KB · Görüntüleme: 24
Hocam odam büyük yer açısından bi sıkıntım olmaz tek sıkıntı yurtta masaüstünden verim alabilir miyim

ASUS ROG oyun açısından güzel bir model, RTX 4050 ve 165 Hz, 16 GB RAM 515 GB SSD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…