Masaüstü vs PS5 Pro

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda PlayStation 5 ve RTX 4050 ekran kartlı laptopum var. Laptopu iş için kullanıyorum, harici monitöre bağlasam da 2K-4K ekranda iyi bir performans vermez zaten hiç denemedim bile. Bir arkadaşım aracılığıyla PlayStation 5 Pro ve yanına disk okuyucu ile birlikte 28000TL civarına gelecek şekilde alabilirim ve PlayStation 5'i de satıp oldukça uygun bir fiyata versiyon yükseltebilirim bu sayede. Veya bir masaüstü bilgisayar toplayabilirim 30000TL civarına, ama tam olarak hangi donanımlar alınabilir bu bütçeye pek bilmiyorum. PlayStation 5 Pro'nun donanım ve performanslarını RTX4000 serisi ekran kartları ile kıyaslacak olsanız hangisini tavsiye edersiniz?

Ortalamanın üstünde bir PC'ye sahipsin 28k ya PS 5 Pro çiçek gibi hiçbir şey yapmadan kutulu haliyle bile satsan 35k ya gider bilgisayarın olmasa PC derdim olduğu için PS. Bence 4070 seviyesinde PS 5 Pro.

Normalde her zaman masaüstü sistem derdim fakat 28 bine PS5 Pro gayet ideal aslında. Hemde yanında disk okuyucu ile. PS5 Pro mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…