A algvz Hectopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 35 22 Haziran 2017 #1 Masaüstü bilgisayarımı Wireless ile internete bağlamayı düşünüyorum. Online oyun oynarken, özellikle FPS, sorun yaşar mıyım? Wireless adaptör öneriniz var mıdır, ya da başka bir çözüm? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2017
Masaüstü bilgisayarımı Wireless ile internete bağlamayı düşünüyorum. Online oyun oynarken, özellikle FPS, sorun yaşar mıyım? Wireless adaptör öneriniz var mıdır, ya da başka bir çözüm?
Banditlsb Hectopat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #2 Kablolu bağlantı şart. Yosa Ping stabil olmuyor. Bende bir Wireless PCI var ama oyunlarda kullanmıyorum. Yoksa çok kötü oluyor. LG-H735 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Kablolu bağlantı şart. Yosa Ping stabil olmuyor. Bende bir Wireless PCI var ama oyunlarda kullanmıyorum. Yoksa çok kötü oluyor. LG-H735 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.368 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #3 Merhaba, benim bir arkadaş masaüstünde asus'un USB-N14 Wireless-N300 USB Adapter cihazını kullanıyor.O baya memnun fps yi etkilemiyor, ping de oynanabilir düzeyde. LG-D802TR cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Merhaba, benim bir arkadaş masaüstünde asus'un USB-N14 Wireless-N300 USB Adapter cihazını kullanıyor.O baya memnun fps yi etkilemiyor, ping de oynanabilir düzeyde. LG-D802TR cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.