Masaüstü yeniden başlayıp duruyor

Omer_^

Centipat
Bilgisayarımda bir şey yokken aniden açtım, ertesi sabah ve böyle masaüstü yeniden başlayıp duruyor birden böyle olmaya başladı nasıl düzelteceğim bir daha gelmemesi için?

Temiz kurulum yapsanız aslında sorununuz çözülür diye düşünüyorum. Hem format atmanıza vesile olmuş olur.

ya heryerede güvenmiyorum bilgisayar anlamında başlat ses yerleri vs de açılmıyor zaten ard arda sorunlar cıkmaya başladı formatta düzelirmi acaba kesin sizce?

Bilgisayarda bir iki sorun olsa rahatça halledilir. Ancak fazla olduğunu söylediğinize göre temiz kurulum zamanı gelmiş. Yeni bir rehber yayınlandı forumda. Onu uygulayarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Temiz kurulum yapabilirsiniz. Büyük ihtimalle düzelir.
Bende de oluyordu Youtube' dan videolarına bakın. Benimki formatlamadan düzelmişti.

Ya her yerede güvenmiyorum bilgisayar anlamında başlat ses yerleri vs de açılmıyor zaten art arda sorunlar cıkmaya başladı formatta düzelir mi acaba kesin sizce?

Kendin temiz kurulum yababilirsin internette bir sürü video var. Ben Windows 7'den Windows 10'a geçirdim 50 TL vermemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…