Yaklaşık 1.5 senedir masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve artık çok kararsız kaldım sizce bilgisayarımı 2.elden satıp laptop alınır mı?
Yaklaşık 1.5 senedir masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve artık çok kararsız kaldım sizce bilgisayarımı 2.elden satıp laptop alınır mı?
Amacına bağlı. Yani bütçen varsa ve yanında taşıyacaksan al ama Bir masaüstünde 17k'ya 4060'lı sistem alabilip Laptop'ta bunun 32K olduğunu ve soğutucusuz ısınma sorunları yaşayabileceğini unutma.Yaklaşık 1.5 senedir masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve artık çok kararsız kaldım sizce bilgisayarımı 2.elden satıp laptop almalı mıyım?
Her laptop öyle olmuyor.Laptop pişmanlıktır alınmaz performans alamazsın ısınır ve anında kapanır ama EBA'ya falan giriceksen alabilirsin.
Ne sebeple kararsız kaldınız. Bilgisayarı sadece evde mi kullanıyorsunuz, yanınızda mı taşımak istiyorsunuz? Daha fazla ayrıntı verirseniz tecrübelerimizi paylaşabiliriz.
Amacınıza ve maddi imkanınıza bağlı bence.
Amacına bağlı. Yani bütçen varsa ve yanında taşıyacaksan al ama bir masaüstünde 17K'ya 4060'lı sistem alabilip laptopta bunun 32K olduğunu ve soğutucusuz ısınma sorunları yaşayabileceğini unutma.
17K'ya minecraft düşük ayarlarda 250 FPS veren Laptop alabilirsin.Evde kullanıyorum fakat dışarıda işlerimde oluyor onun içinde
17k gibi bir bütçem var
Minecraft gibi oyunlar oynuyorum
Dediğim gibi sadece Minecraft ve Visual Studio Code masaüstü bilgisayarıma Valorant yüklemeye bile üşeniyorum.
17K'ya Minecraft düşük ayarlarda 250 FPS veren laptop alabilirsin.
17K Ya MX'li Laptoplar var 22K'lık masaüstünde 4060 ekran kartı felan var bu devirde. Büyük bir düşüş yaşarsınız.O kadar fark olur mu ya şu an 22K'lık masaüstünde 4K FPS alıyorum MC'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.