Masaüstü yerine Laptop alınmalı mı?

hezuce

Picopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1.5 senedir masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve artık çok kararsız kaldım sizce bilgisayarımı 2.elden satıp laptop almalı mıyım?

Ne sebeple kararsız kaldınız. Bilgisayarı sadece evde mi kullanıyorsunuz, yanınızda mı taşımak istiyorsunuz? Daha fazla ayrıntı verirseniz tecrübelerimizi paylaşabiliriz.

Yaklaşık 1.5 senedir masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve artık çok kararsız kaldım sizce bilgisayarımı 2.elden satıp laptop alınır mı?

Laptop pişmanlıktır alınmaz performans alamazsın ısınır ve anında kapanır ama EBA'ya falan giriceksen alabilirsin.

Yaklaşık 1.5 senedir masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve artık çok kararsız kaldım sizce bilgisayarımı 2.elden satıp laptop almalı mıyım?
Amacına bağlı. Yani bütçen varsa ve yanında taşıyacaksan al ama Bir masaüstünde 17k'ya 4060'lı sistem alabilip Laptop'ta bunun 32K olduğunu ve soğutucusuz ısınma sorunları yaşayabileceğini unutma.

Ne sebeple kararsız kaldınız. Bilgisayarı sadece evde mi kullanıyorsunuz, yanınızda mı taşımak istiyorsunuz? Daha fazla ayrıntı verirseniz tecrübelerimizi paylaşabiliriz.

Evde kullanıyorum fakat dışarıda işlerimde oluyor onun içinde.

Amacınıza ve maddi imkanınıza bağlı bence.

17k gibi bir bütçem var.
Minecraft gibi oyunlar oynuyorum.

Amacına bağlı. Yani bütçen varsa ve yanında taşıyacaksan al ama bir masaüstünde 17K'ya 4060'lı sistem alabilip laptopta bunun 32K olduğunu ve soğutucusuz ısınma sorunları yaşayabileceğini unutma.

Dediğim gibi sadece Minecraft ve Visual Studio Code masaüstü bilgisayarıma Valorant yüklemeye bile üşeniyorum.

Ekleme: Laptop alırsam evdeyken monitörüme bağlayarak kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı