Masaüstüm nasıl?

Düzen konusunda, kişiden kişiye değişebilir seçim. Örneğin benim sistemim düşük olmasından dolayı masaüstünde sadece birkaç şey koyuyorum, ne kadar şu an gerek olmasa da alışkanlık haline geldi; ne varsa kullanıcı klasörüne atıyorum. Ama sen yazılımlarını gözünün önünde olmasını isteyebilirsin; monitörün büyük, simgeler düzenli duruyor, herhangi bir dağınıklık yok.

Atatürk'lü olan wallpaper gayet iyi ve sade. Diğerleri çok göz yoruyor. Tam bir kaos gibi. Dört tarafta farklı uygulamalar var. Çok karışık geldi bana.

Eki Görüntüle 1921563

Arkadaşlar selam. Masaüstüm hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? Duvar kâğıdı değiştir diyen olursa önerilerinizi alabilirim.
Çok karmaşık duruyor her şeyi bir klasörde toplayın oyunlarıda zaten steamden açtığınızdan kısayolları gereksiz. Böylece daha güzel Wallpaper koyup her yerinin görünmesini sağlayabilirsiniz.

Program cinsi şeklinde kategorize edebilirsiniz, bu halde rahatsanız hiç elleşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…