Masaüstümü nasıl düzenleyebilirim?

Ahmet40218

Hectopat
Grafik tasarımcıyım. Masaüstünü silsem tekrar tekrar doluyor, ne yapayım hiç bilemedim. Bayağı karışık. Neyi silsem bilemiyorum. İhtiyacım olan bir şeyi de silebilirim yanlışlıkla

Sık kullandığın programları görev çubuğuna sabitle. Diğerlerini bir klasör açıp içine salla. Masaüstüne resim vs. atarken boş olur.

Önerim gereksiz resimleri, oyunları, uygulamaları farklı farklı klasörler açıp içine atmanız mesela oyunlarım diye bir dosya açın oyunları oraya atın uygulamalarım diye bir dosya açın oraya atın.

Masaüstünüz gayet temiz, siz benimkini görün bu arada 2 monitörün birleşimi 2side birbirinden ayrı ona rağmen böyle.(ekran resmi avrupa birliği logosu mavi mavi güzel görünüyordu ondan koymuştum)

Ebo detayı

Avrupa birliği logosu nerde?

Ebo detayı

Avrupa birliği logosu nerde?
Ebonun tasarımcısıydım yayınına çıkmıştım birkereliğine Az çok tanışıp konuşmuşluğum oldu adamla muhteşem bir adam Sticker emote tasarılarını yapmıştım muhteşem bi adam Kazandığı parayı tamamiyle hak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…