Masaüstümün bir anda siyah olması

Berk45541

Decapat
Ekranım masaüstüne geldiğimde böyle bir görüntü ile karşılaştım. Ne olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• kara ekran.png
    52,6 KB · Görüntüleme: 60
Bunları deneyin.

1. Görev çubuğundaki arama kutusuna Komut İstemi yazın ve sonuç listesinden Komut İstemi (Masaüstü uygulaması) öğesine sağ tıklayın veya basılı tutun. Yönetici olarak çalıştır'ı ve ardından Evet'i seçin.
  2. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth yazın ("/" işaretlerinden önceki boşluğu unutmayın) ve ardından Enter tuşuna basın. (Not: Bu adımın başlaması birkaç dakika, tamamlanması ise 30 dakika kadar sürebilir.)
  3. "İşlem başarıyla tamamlandı" iletisini gördükten sonra sfc/scannow yazın ("sfc" ile "/" arasındaki boşluğu unutmayın) ve Enter tuşuna basın.
Sorun devam ederse dönüş yapın.

Teşekkür ederim deneyip en kısa zamanda dönüş yapacağım.
Sorunun Discord uygulamasıyla alakalı olduğunu gördüm. PUBG'ye girince arkada beliriyordu. Discord'u yeni güncellemiştim. Kapatınca gitti gri ekran. Discord'un güncellemesini geri alabilir miyim acaba?

Son düzenleme:

Maalesef öyle bir seçenek sunulmuyor diye biliyorum ama web Discord'u kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…