KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 25 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar masaüstünde şöyle bir çizgi var. Arka planı değiştirdim gene olmadı.
Çözüm G G gokaydinhasan 25 Nisan 2020 Serendipity dedi: Ölü piksel olabilir bence test yapın. Genişletmek için tıkla... Monitörde sorun olsa bence ekran görüntüsü alamazdı. Ben ctrl+alt+del yaparak görev yöneticisini aç, programları durdur derim. Olmazsa yeniden başlat
Serendipity dedi: Ölü piksel olabilir bence test yapın. Genişletmek için tıkla... Monitörde sorun olsa bence ekran görüntüsü alamazdı. Ben ctrl+alt+del yaparak görev yöneticisini aç, programları durdur derim. Olmazsa yeniden başlat
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 25 Nisan 2020 #2 Çok tuhaf bir durum. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda da sorun devam etmekte midir? Artı 0 Eksi
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Nisan 2020 #3 Ölü piksel olabilir bence test yapın. Artı 0 Eksi
oktaycavus Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 290 25 Nisan 2020 #4 Serendipity dedi: Ölü piksel olabilir bence test yapın. Genişletmek için tıkla... Ölü pikseli ekran görüntüsünden anlayamazsın. KırAtlıLiberal dedi: Arkadaşlar masaüstünde şöyle bir çizgi var. Arka planı değiştirdim gene olmadı. Eki Görüntüle 545527 Genişletmek için tıkla... Tema değiştirmeyi dene. Windows 7 ise eski sistem temalarından birini seç ve geri eski haline getir. Artı 0 Eksi
Serendipity dedi: Ölü piksel olabilir bence test yapın. Genişletmek için tıkla... Ölü pikseli ekran görüntüsünden anlayamazsın. KırAtlıLiberal dedi: Arkadaşlar masaüstünde şöyle bir çizgi var. Arka planı değiştirdim gene olmadı. Eki Görüntüle 545527 Genişletmek için tıkla... Tema değiştirmeyi dene. Windows 7 ise eski sistem temalarından birini seç ve geri eski haline getir.
G gokaydinhasan Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 66 Çözümler 1 25 Nisan 2020 #5 Serendipity dedi: Ölü piksel olabilir bence test yapın. Genişletmek için tıkla... Monitörde sorun olsa bence ekran görüntüsü alamazdı. Ben ctrl+alt+del yaparak görev yöneticisini aç, programları durdur derim. Olmazsa yeniden başlat Artı 0 Eksi Çözüm
Serendipity dedi: Ölü piksel olabilir bence test yapın. Genişletmek için tıkla... Monitörde sorun olsa bence ekran görüntüsü alamazdı. Ben ctrl+alt+del yaparak görev yöneticisini aç, programları durdur derim. Olmazsa yeniden başlat
Regfud Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 263 25 Nisan 2020 #6 Windows 7 pencere gölgesi bu resmen. Arka planda çalışan uygulamalardan biri yapıyor olabilir. Artı 0 Eksi
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 25 Nisan 2020 #7 Bence yeniden başlatın. Vaktiniz varsa temiz kurulum yapın. Artı 0 Eksi
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Nisan 2020 #8 Bu görüntü sadece masaüstündeyken oluyorsa arka plan değiştirmenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
G gokaydinhasan Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 66 Çözümler 1 25 Nisan 2020 #9 Serendipity dedi: Bu görüntü sadece masaüstündeyken oluyorsa arka plan değiştirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Değiştirmiş zaten Artı 0 Eksi
Serendipity dedi: Bu görüntü sadece masaüstündeyken oluyorsa arka plan değiştirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Değiştirmiş zaten
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #10 Bir ayar açık kalmış sanırım Windows 7'lerde bu sorun var genelde. Artı 0 Eksi