Masaüstünde Desktop.bat dosyası oluşuyor

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Bugün başlayan bir sıkıntı var. Masaüstünde desktop klasörü ve Desktop.bat diye dosya oluşuyor. Bunlar nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün başlayan bir sıkıntı var. Masaüstünde desktop klasörü ve Desktop.bat diye dosya oluşuyor. Bunlar nedir?

Korunan işletim sistemi ve gizli dosyaları gösteri kapatın.

Tam olarak nerede o ayar?

Windows gezginini açınız ardından özellikler deyin orada dosya ayarları var orada korunan işletim sistemi dosyaları ve gizli dosyalar olmalı onları kapatıp tekrar deneyin.

Windows gezginini açınız ardından özellikler deyin orada dosta ayarları var orada korunan işletim sistemi dosyaları ve gizli dosyalar olmalı onları kapatıp tekrar deneyin.
Yaptım, oldu teşekkür ederim.

Arkadaş gerekeni demiş zaten de. Bir de içiniz rahat etsin diye Kaspersky İnternet Security yükleyip tam tarama yapın isterseniz.

Arkadaş gerekeni demiş zaten de. Bir de içiniz rahat etsin diye Kaspersky İnternet Security yükleyip tam tarama yapın isterseniz.
Zaten yüklü yapıyorum şuanda tam tarama. Dosyalar gittiği için içim rahat oldu şuanda.

Zaten yüklü yapıyorum şu anda tam tarama. Dosyalar gittiği için içim rahat oldu şu anda.

Dosyalar gitmedi, sadece gizli dosyaları göster seçeneğini kapattınız. Yoksa dosyalar olduğu yerde duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…