R Remr32 Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #1 Windows 10 kullanıyorum. Yukarıdaki ekran alıntısında da görüldüğü üzere masaüstümde böyle dosyalar belirmeye başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim ve buna ne sebep olabilir ?
Windows 10 kullanıyorum. Yukarıdaki ekran alıntısında da görüldüğü üzere masaüstümde böyle dosyalar belirmeye başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim ve buna ne sebep olabilir ?
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #2 Gizli dosyaları gösterirseniz gözükmesi doğal. Çünkü klasör düzeni o dosyalar ile belirleniyor. Bilgisayarım ingilizce ama bu menüyü bulup değiştirebilirsiniz.
Gizli dosyaları gösterirseniz gözükmesi doğal. Çünkü klasör düzeni o dosyalar ile belirleniyor. Bilgisayarım ingilizce ama bu menüyü bulup değiştirebilirsiniz.
R Remr32 Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #3 AhmetAksoy dedi: Gizli dosyaları gösterirseniz gözükmesi doğal. Çünkü klasör düzeni o dosyalar ile belirleniyor. Bilgisayarım ingilizce ama bu menüyü bulup değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 139375 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, o seçeneğin nasıl işaretlendiğini ben de bilmiyorum. Şimdi kaldırınca düzeldi. Tekrardan teşekkürler.
AhmetAksoy dedi: Gizli dosyaları gösterirseniz gözükmesi doğal. Çünkü klasör düzeni o dosyalar ile belirleniyor. Bilgisayarım ingilizce ama bu menüyü bulup değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 139375 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, o seçeneğin nasıl işaretlendiğini ben de bilmiyorum. Şimdi kaldırınca düzeldi. Tekrardan teşekkürler.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #4 Önemli değil ne demek.