J Joel Hicks Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 9 Temmuz 2021 #1 Masaüstümde kendiliğinden error.txt diye bir metin dosyası oluşmuş ve içinde bunlar yazıyor: AAA Bad Request Sizce bu nedir?
Masaüstümde kendiliğinden error.txt diye bir metin dosyası oluşmuş ve içinde bunlar yazıyor: AAA Bad Request Sizce bu nedir?
Çözüm EmirFatih 10 Temmuz 2021 Joel Hicks dedi: Kaspersky ile hızlı tarama yaptım, tehdit bulmadı. Genişletmek için tıkla... Bende Anonymous Çeviri'nin Launcher'i vardı bazen onu açtığımda oluşuyordu son zamanlarda açtığınız uygulamalardan olabilir.
Joel Hicks dedi: Kaspersky ile hızlı tarama yaptım, tehdit bulmadı. Genişletmek için tıkla... Bende Anonymous Çeviri'nin Launcher'i vardı bazen onu açtığımda oluşuyordu son zamanlarda açtığınız uygulamalardan olabilir.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #2 Kendi kendine oluşması çok garip bir malware falan yemiş olablirsiniz ya da Windows başlatılırken bir hata oluşmuşta olabilir. Sürprizbozan: Alakasız yada sistemi kızdırdınız Artı -1 Eksi
Kendi kendine oluşması çok garip bir malware falan yemiş olablirsiniz ya da Windows başlatılırken bir hata oluşmuşta olabilir. Sürprizbozan: Alakasız yada sistemi kızdırdınız
KS KS J Joel Hicks Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 10 Temmuz 2021 #3 asnc dedi: Kendi kendine oluşması çok garip bir malware falan yemiş olablirsiniz ya da Windows başlatılırken bir hata oluşmuşta olabilir. Sürprizbozan: Alakasız ya da sistemi kızdırdınız Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile hızlı tarama yaptım, tehdit bulmadı. Artı 0 Eksi
asnc dedi: Kendi kendine oluşması çok garip bir malware falan yemiş olablirsiniz ya da Windows başlatılırken bir hata oluşmuşta olabilir. Sürprizbozan: Alakasız ya da sistemi kızdırdınız Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile hızlı tarama yaptım, tehdit bulmadı.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #4 Hızlı taramanın fayda edeceğini sanmıyorum. Derin tarama yapın. Artı -1 Eksi
EmirFatih Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Temmuz 2021 #5 Joel Hicks dedi: Kaspersky ile hızlı tarama yaptım, tehdit bulmadı. Genişletmek için tıkla... Bende Anonymous Çeviri'nin Launcher'i vardı bazen onu açtığımda oluşuyordu son zamanlarda açtığınız uygulamalardan olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Joel Hicks dedi: Kaspersky ile hızlı tarama yaptım, tehdit bulmadı. Genişletmek için tıkla... Bende Anonymous Çeviri'nin Launcher'i vardı bazen onu açtığımda oluşuyordu son zamanlarda açtığınız uygulamalardan olabilir.
KS KS J Joel Hicks Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 212 Çözümler 1 10 Temmuz 2021 #6 EmirFatih dedi: Bende Anonymous Çeviri'nin Launcher'i vardı bazen onu açtığımda oluşuyordu son zamanlarda açtığınız uygulamalardan olabilir. Genişletmek için tıkla... Anonymous Çeviri kullandım ben de, o sıra oluşmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
EmirFatih dedi: Bende Anonymous Çeviri'nin Launcher'i vardı bazen onu açtığımda oluşuyordu son zamanlarda açtığınız uygulamalardan olabilir. Genişletmek için tıkla... Anonymous Çeviri kullandım ben de, o sıra oluşmuş.
EmirFatih Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Temmuz 2021 #7 Joel Hicks dedi: Anonymouse çeviri kullandım bende, o sıra oluşmuş. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim o yüzden yazılımın adını da söyledim Artı 0 Eksi
Joel Hicks dedi: Anonymouse çeviri kullandım bende, o sıra oluşmuş. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim o yüzden yazılımın adını da söyledim