Çözüldü Masaüstünde "Konum kullanılamıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram
Pederin bilgisayarda böyle bir hata vermiş. Büyük ihtimal masaüstünün konumu değişmiş ama emin olmak için, bu ne hatası? PC evde olmadığı için ekran alıntısı atamıyorum sayın moderatörler.

Dosya Ekleri

• IMG-20250522-WA0001.jpg
    IMG-20250522-WA0001.jpg
    259,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Muhtemelen masaüstünün sistem dosyalarında sıkıntı olmuş veya dediğin gibi yeri değişmiş.
Format çözer.

Hocam formata gerek yok başka bir çözümü olmalı. Diskten kullanıcılar klasörünü açıp masaüstüne ulaşabiliyorum ama içindekileri ana masaüstüne taşıyamıyorum hata veriyor. Şimdi bir yöntem buldum Konum kullanılamıyor hatası taşıyorum dosyaları hata vermedi bakalım olacak mı?

Hocam formata gerek yok başka bir çözümü olmalı. Diskten kullanıcılar klasörünü açıp masaüstüne ulaşabiliyorum ama içindekileri ana masaüstüne taşıyamıyorum hata veriyor. Şimdi bir yöntem buldum Konum kullanılamıyor hatası taşıyorum dosyaları hata vermedi bakalım olacak mı?

Olmadı ama başka yöntemle çözdüm. CMD açıp sfc /scannow komutunu çalıştırıp kernel32.dll dosyasının bozuk olduğunu öğrendim sonra Google'dan kernel32.dll dosyasını indirim System32 ve SysWOW64 klasörlerine atıp orijinaliyle değiştirdim. PC'yi yeniden başlatınca sorun düzeldi.
Muhtemelen masaüstünün sistem dosyalarında sıkıntı olmuş veya dediğin gibi yeri değişmiş.
Format çözer.

Olmadı ama başka yöntemle çözdüm. CMD açıp sfc /scannow komutunu çalıştırıp kernel32.dll dosyasının bozuk olduğunu öğrendim sonra Google'dan kernel32.dll dosyasını indirim System32 ve SysWOW64 klasörlerine atıp orijinaliyle değiştirdim. PC'yi yeniden başlatınca sorun düzeldi.

Dosya Ekleri

• 20250523_133255.jpg
    20250523_133255.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 20250523_133101.jpg
    20250523_133101.jpg
    146,4 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı