Masaüstünde siyah nokta var

Siochain

Hectopat
Sadece 2 kere başıma geldi. İlginç şekilde oyunlarda gözükmüyor, sadece masaüstünde var. Monitörden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü ekran alıntısı ile aldım bu görüntüyü. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wallpaper değiştirmeyi deneyin monitörünüz pahalı bir markaysa otomatik olarak programlara göre görüntü ayarlayabilir.

Wallpaper değiştirmeyi deneyin monitörünüz pahalı bir markaysa otomatik olarak programlara göre görüntü ayarlayabilir.
Wallpaper değiştirmek işe yaramıyor sanırım. Ben çok değiştirdim aynı leke varken olmadı. Yeniden başlattım bilgisayarı düzeldi.

Bir uygulama bozulmuş ve ekranda öyle bir olay oluşturuyor, arkadaşların dediği gibi görev yöneticisi üzerinden Steam ve eklentilerini kapatmayı deneyin, yine olmuyorsa tüm başlangıç öğelerini bir kerelik devre dışı bırakarak (Windows bileşenleri değil, normal çalışan uygulamalar), bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…