ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Hep masaüstümde "WRtlList" adında dosya oluşuyor bunun kaynağı nedir?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 22 Ocak 2022 #2 Sağ tıklayıp birlikte aç diyin ve not defterini seçin birşey yazıyorsa bizimle paylaşın.
ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #3 Linux Kaymak dedi: Sağ tıklayıp birlikte aç diyin ve not defterini seçin birşey yazıyorsa bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yazmıyor. Linux Kaymak dedi: Sağ tıklayıp birlikte aç diyin ve not defterini seçin birşey yazıyorsa bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Windows Defender kullanarak tarama yapıyorum tehditte çıkmıyor. Nasıl geliyor anlamadım.
Linux Kaymak dedi: Sağ tıklayıp birlikte aç diyin ve not defterini seçin birşey yazıyorsa bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yazmıyor. Linux Kaymak dedi: Sağ tıklayıp birlikte aç diyin ve not defterini seçin birşey yazıyorsa bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Windows Defender kullanarak tarama yapıyorum tehditte çıkmıyor. Nasıl geliyor anlamadım.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 22 Ocak 2022 #4 ipx dedi: Eki Görüntüle 1278303 Hiçbir şey yazmıyor. Windows Defender kullanarak tarama yapıyorum tehditte çıkmıyor. Nasıl geliyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky ile taratmayı deneyin veya Kaspersky'ın dosya taratma yeri var orada taratabilirsiniz.
ipx dedi: Eki Görüntüle 1278303 Hiçbir şey yazmıyor. Windows Defender kullanarak tarama yapıyorum tehditte çıkmıyor. Nasıl geliyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky ile taratmayı deneyin veya Kaspersky'ın dosya taratma yeri var orada taratabilirsiniz.
ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #5 Linux Kaymak dedi: Hocam Kaspersky ile taratmayı deneyin veya Kaspersky'ın dosya taratma yeri var orada taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'a şu anda güvenemiyorum çünkü en son tarattığımda dll dosyalarını silmişti. Linux Kaymak dedi: Hocam Kaspersky ile taratmayı deneyin veya Kaspersky'ın dosya taratma yeri var orada taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Virus total olur mu?
Linux Kaymak dedi: Hocam Kaspersky ile taratmayı deneyin veya Kaspersky'ın dosya taratma yeri var orada taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'a şu anda güvenemiyorum çünkü en son tarattığımda dll dosyalarını silmişti. Linux Kaymak dedi: Hocam Kaspersky ile taratmayı deneyin veya Kaspersky'ın dosya taratma yeri var orada taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Virus total olur mu?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 22 Ocak 2022 #6 ipx dedi: Kaspersky'a şu anda güvenemiyorum çünkü en son tarattığımda DLL dosyalarını silmişti. VirusTotal olur mu? Genişletmek için tıkla... Deneyiniz, artık her dosyanın içinde bir zararlı bulanbiliyor.
ipx dedi: Kaspersky'a şu anda güvenemiyorum çünkü en son tarattığımda DLL dosyalarını silmişti. VirusTotal olur mu? Genişletmek için tıkla... Deneyiniz, artık her dosyanın içinde bir zararlı bulanbiliyor.
ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #7 Tamam hemen deniyorum Dosya Ekleri 1642867305323.png 81,1 KB · Görüntüleme: 203
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 22 Ocak 2022 #8 Hocam linki atar mısınız?
ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #9 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Linux Kaymak dedi: Hocam linki atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Linux Kaymak dedi: Hocam linki atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 22 Ocak 2022 #10 ipx dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarınız da herhangi bir yavaşlama görüyor musunuz?
ipx dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarınız da herhangi bir yavaşlama görüyor musunuz?