SEWIHTN Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Masaüstümün şu anki fotoğrafı aşağıdaki gibi. Hiçbir şey yok ama masaüstü klasöründe hala aynı klasörler duruyor. Yeniden başlatmayı ve yenilemeyi denedim. (Wallpaper yok direk bu renk)
Masaüstümün şu anki fotoğrafı aşağıdaki gibi. Hiçbir şey yok ama masaüstü klasöründe hala aynı klasörler duruyor. Yeniden başlatmayı ve yenilemeyi denedim. (Wallpaper yok direk bu renk)
AquariusSs Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #2 Masaüstüne sağ tıklayın görünüm'ü ve ardından masaüstü öğelerini göster'i seçin. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2023
lolman123 Femtopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 AquariusSs dedi: Masaüstüne sağ tıklayın görünüm'ü ve ardından masaüstü öğelerini göster'i seçin. Genişletmek için tıkla... Lafı ağzımdan aldınız elinize sağlık.
AquariusSs dedi: Masaüstüne sağ tıklayın görünüm'ü ve ardından masaüstü öğelerini göster'i seçin. Genişletmek için tıkla... Lafı ağzımdan aldınız elinize sağlık.
SEWIHTN Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #4 AquariusSs dedi: Masaüstüne sağ tıklayın görünüm'ü ve ardından masaüstü öğelerini göster'i seçin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim biraz gülünç duruma düştüm
AquariusSs dedi: Masaüstüne sağ tıklayın görünüm'ü ve ardından masaüstü öğelerini göster'i seçin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim biraz gülünç duruma düştüm
AquariusSs Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #5 SEWIHTN dedi: Çok teşekkür ederim biraz gülünç duruma düştüm Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil olur böyle şeyler, iyi sosyaller dilerim.
SEWIHTN dedi: Çok teşekkür ederim biraz gülünç duruma düştüm Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil olur böyle şeyler, iyi sosyaller dilerim.