M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.489 Çözümler 9 13 Eylül 2022 #1 Selam. Masaüstümde bulunan uygulamalar dosya gezginindeki masaüstü klasöründe bulunmuyor. Sadece 1 klasör, Steam ve Discord görünüyor. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2022
Selam. Masaüstümde bulunan uygulamalar dosya gezginindeki masaüstü klasöründe bulunmuyor. Sadece 1 klasör, Steam ve Discord görünüyor. Yardım edebilir misiniz?
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 13 Eylül 2022 #2 %USERPROFILE%\OneDrive\Desktop Peki bu dizinde görebiliyor musunuz gerçek masaüstünüzü?
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.489 Çözümler 9 14 Eylül 2022 #3 EgeN7 dedi: %USERPROFILE%\OneDrive\Desktop Peki bu dizinde görebiliyor musunuz gerçek masaüstünüzü? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarımdan OneDrive kaldırmıştım. C:/Users/Kullanıcıismim/Masaüstü klasöründe göremiyorum.
EgeN7 dedi: %USERPROFILE%\OneDrive\Desktop Peki bu dizinde görebiliyor musunuz gerçek masaüstünüzü? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarımdan OneDrive kaldırmıştım. C:/Users/Kullanıcıismim/Masaüstü klasöründe göremiyorum.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 14 Eylül 2022 #4 Geçen benim de başıma geldi, OneDrive'ı kaldırdım ama Masaüstü, İndirilenler gibi dosyalar OneDrive'da kaldı. O yüzden sordum.
Geçen benim de başıma geldi, OneDrive'ı kaldırdım ama Masaüstü, İndirilenler gibi dosyalar OneDrive'da kaldı. O yüzden sordum.
yigit k58 Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #5 EgeN7 dedi: Geçen benim de başıma geldi, OneDrive'ı kaldırdım ama Masaüstü, İndirilenler gibi dosyalar OneDrive'da kaldı. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şey oldu ne yapmalıyım?
EgeN7 dedi: Geçen benim de başıma geldi, OneDrive'ı kaldırdım ama Masaüstü, İndirilenler gibi dosyalar OneDrive'da kaldı. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şey oldu ne yapmalıyım?