Masaüstündeki dosyalar nereye kaydedilir?

Blossom

Centipat
Harddisk bilgisayardaki her şeyi kaydeder mi, masaüstündeki dosyalar nereye kaydediliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarınızda bulunan her şey harddisk veya SSD'ye kaydolur. Masaüstündeki dosyalar yine işletim sisteminin kurulu olduğu diske kaydolur. "C:\Users\Kullanıcıadınız" kısmında masaüstü kısmını görürsünüz.
Bilgisayardaki bütün veriler hard diskte saklanır. İşletim sistemi, işletim sisteminin önemli dosyaları, kayıt girdileri, masaüstündeki veriler vs.

Harddiski çıkarıp bilgisayarı açtığımızda masaüstündeki veriler görünmez o halde?

Harddiski çıkarıp bilgisayarı açtığımızda masaüstündeki veriler görünmez o halde?
Harddiski çıkarırsanız bilgisayarı işletim sistemi olmadığı için açamazsınız zaten Bilgisayar açılır ama siyah ekranda kalır.

Hocam işletim sistemim SSD'ye kurulu. Bir anda HDD'nin kablosunu çeksem ne olur?

Bilgisayar açık şekilde değil mi? Hiç denemedim, deneyeni de görmedim. Neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz? Muhtemelen bilgisayarı kullanmaya devam edersiniz ama harddiskteki verilere erişemezsiniz.

Bilgisayar açık şekilde değil mi? Hiç denemedim, deneyeni de görmedim. Neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz? Muhtemelen bilgisayarı kullanmaya devam edersiniz ama harddiskteki verilere erişemezsiniz.
Meraktandı
Denemeyeceğim, nolur nolmaz veri kaybetmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…