L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2022 #1 Merhabalar, bir süredir masaüstündeki dosyaların üstünde ekte görüldüğü gibi çarpı var ve açılmıyorlar. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 2,2 KB · Görüntüleme: 68 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022
Merhabalar, bir süredir masaüstündeki dosyaların üstünde ekte görüldüğü gibi çarpı var ve açılmıyorlar. Nasıl çözebilirim?
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2022 #2 llkoiik dedi: Merhabalar, bir süredir masaüstündeki dosyaların üstünde ekte görüldüğü gibi çarpı var ve açılmıyorlar. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosyalar bozulmuş olabilir. ya da OneDrive gibi bir şey kullanıyor musun?
llkoiik dedi: Merhabalar, bir süredir masaüstündeki dosyaların üstünde ekte görüldüğü gibi çarpı var ve açılmıyorlar. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosyalar bozulmuş olabilir. ya da OneDrive gibi bir şey kullanıyor musun?
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 5 Şubat 2022 #3 Hocam simge değişikliği yapmış olabilir misiniz? Aklıma bu geliyor: Sol tık>Özellikler>Simge değiştir (bakmakta fayda var).
Hocam simge değişikliği yapmış olabilir misiniz? Aklıma bu geliyor: Sol tık>Özellikler>Simge değiştir (bakmakta fayda var).
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2022 #4 Shinyapo LXXIV dedi: Hocam simge değişikliği yapmış olabilir misiniz? Aklıma bu geliyor: Sol tık>özellikler>simge değiştir (bakmakta fayda var). Genişletmek için tıkla... Hocam böyle simgeler yok diye biliyorum. llkoiik dedi: Merhabalar, bir süredir masaüstündeki dosyaların üstünde ekte görüldüğü gibi çarpı var ve açılmıyorlar. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... SSD ya da hard Disk'in ömrü dolmuş olabilir hocam.
Shinyapo LXXIV dedi: Hocam simge değişikliği yapmış olabilir misiniz? Aklıma bu geliyor: Sol tık>özellikler>simge değiştir (bakmakta fayda var). Genişletmek için tıkla... Hocam böyle simgeler yok diye biliyorum. llkoiik dedi: Merhabalar, bir süredir masaüstündeki dosyaların üstünde ekte görüldüğü gibi çarpı var ve açılmıyorlar. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... SSD ya da hard Disk'in ömrü dolmuş olabilir hocam.
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #5 One Drive ile alakalı, neredeyse emin sayılırım.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 5 Şubat 2022 #6 FwwkanTC dedi: Hocam böyle simgeler yok diye biliyorum. SSD ya da hard Disk'in ömrü dolmuş olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Benim Windows 7'de oluyordu ben öyle hallediyordum fakat format atınca düzeldi (daha çok soru işareti vs. çıkıyordu).
FwwkanTC dedi: Hocam böyle simgeler yok diye biliyorum. SSD ya da hard Disk'in ömrü dolmuş olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Benim Windows 7'de oluyordu ben öyle hallediyordum fakat format atınca düzeldi (daha çok soru işareti vs. çıkıyordu).
socrat Megapat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 151 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #7 OneDrive ile alakalı olma ihtimali yüksek. OneDrive hesabınız ile giriş yaparak sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsiniz.
OneDrive ile alakalı olma ihtimali yüksek. OneDrive hesabınız ile giriş yaparak sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsiniz.
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2022 #8 Maximum dedi: OneDrive ile alakalı, neredeyse emin sayılırım. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum hocam.
Maximum dedi: OneDrive ile alakalı, neredeyse emin sayılırım. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum hocam.
Shote17 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 13 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX6600 16 GB Ram Samsung 970 Evo Plus&870 Evo Msi A520M-A Pro Gigabyte G24F-2 Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #9 OneDrive yüklüyken bana oluyordu sildim düzeldi.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2022 #10 socrat dedi: OneDrive ile alakalı olma ihtimali yüksek. OneDrive hesabınız ile giriş yaparak sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... OneDrive'da giriş yapılı zaten sorun olmadan öncede giriş yapılıydı.
socrat dedi: OneDrive ile alakalı olma ihtimali yüksek. OneDrive hesabınız ile giriş yaparak sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... OneDrive'da giriş yapılı zaten sorun olmadan öncede giriş yapılıydı.