Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar yanlışlıkla binlerce dosyayı masaüstüne ayıkladım yardım edin hepsini kaldırayım masaüstündeki kısayolları.
Arkadaşlar yanlışlıkla binlerce dosyayı masaüstüne ayıkladım yardım edin hepsini kaldırayım masaüstündeki kısayolları.
Çözüm rev1 29 Kasım 2022 Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar yanlışlıkla binlerce dosyayı masaüstüne ayıkladım yardım edin hepsini kaldırayım masaüstündeki kısayolları. Genişletmek için tıkla... CTRL+A
Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar yanlışlıkla binlerce dosyayı masaüstüne ayıkladım yardım edin hepsini kaldırayım masaüstündeki kısayolları. Genişletmek için tıkla... CTRL+A
rev1 Picopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 472 Çözümler 9 29 Kasım 2022 #2 Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar yanlışlıkla binlerce dosyayı masaüstüne ayıkladım yardım edin hepsini kaldırayım masaüstündeki kısayolları. Genişletmek için tıkla... CTRL+A Artı 0 Eksi Çözüm
Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar yanlışlıkla binlerce dosyayı masaüstüne ayıkladım yardım edin hepsini kaldırayım masaüstündeki kısayolları. Genişletmek için tıkla... CTRL+A
KS KS Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #3 rev1 dedi: CTRL+a Genişletmek için tıkla... Sen nasıl bir kralsın 20bin dosya atmışım yanlışlıkla teşekkürler. Artı 0 Eksi
rev1 dedi: CTRL+a Genişletmek için tıkla... Sen nasıl bir kralsın 20bin dosya atmışım yanlışlıkla teşekkürler.