Çözüldü Masaüstündeki OneDrive dosyaları nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

01Asmodeus

Hectopat
RAM
16GB (8X2)
Ekran kartı
RTX 4070
İşlemci
Ryzen 9 7940HS
Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni aldığım bilgisayardan yazıyorum. Tertemiz bir kurulum istiyordum ama masaüstünde eski bilgisayarımdan kalan saçma sapan ikonlar var, belki dosyalarda yine başka şeyler vardır. Fotoğrafını bırakıyorum. OneDrive istememe rağmen kendisi yine değişik değişik şeyler yapmış hepsinden köklüce nasıl kurtulurum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosyalarda da yine birsürü bunun gibi saçma sapan şeyler var.
1689243138899.png

Bunlar sadece masaüstünde olanlar dosyalarda da var.

Son düzenleme:
Çözüm
İster Portable ister kurulum kullan. Ben kurulum kullanıyorum sisteme daha iyi erişiyor.
Türkçe dil desteği de var.
Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni aldığım bilgisayardan yazıyorum. Tertemiz bir kurulum istiyordum ama masaüstünde eski bilgisayarımdan kalan saçma sapan ikonlar var, belki dosyalarda yine başka şeyler vardır. Fotoğrafını bırakıyorum. OneDrive istememe rağmen kendisi yine değişik değişik şeyler yapmış hepsinden köklüce nasıl kurtulurum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosyalarda da yine birsürü bunun gibi saçma sapan şeyler var.
Eki Görüntüle 1860107

Bunlar sadece masaüstünde olanlar dosyalarda da var.
Onedrive'ı kapatın. Bu kısımda onedrive olur. Sağ tıklayın ve kapatın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 31
Temiz bir kurulumdan sonra ilk yaptığım şey, HiBit Uninstaller ile OneDrive ve Xbox gibi sistem programlarını kaldırmak. Kullanmıyorsanız eğer arka planda kaynak tüketimi yapmasına gerek yok.

Temiz bir kurulumdan sonra ilk yaptığım şey, HiBit Uninstaller ile OneDrive ve Xbox gibi sistem programlarını kaldırmak. Kullanmıyorsanız eğer arka planda kaynak tüketimi yapmasına gerek yok.
Hocam onedrive ı silersem dosyalar gider ama eski pc m de kalır doğru değilmi ?
Bir de nasıl kullanacağıma dair bi yardımcı olabilir misiniz ?

İster Portable ister kurulum kullan. Ben kurulum kullanıyorum sisteme daha iyi erişiyor.
Türkçe dil desteği de var.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı