Çözüldü Masaüstündeki OneDrive dosyaları nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

01Asmodeus

Hectopat
RAM
16GB (8X2)
Ekran kartı
RTX 4070
İşlemci
Ryzen 9 7940HS
Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni aldığım bilgisayardan yazıyorum. Tertemiz bir kurulum istiyordum ama masaüstünde eski bilgisayarımdan kalan saçma sapan ikonlar var, belki dosyalarda yine başka şeyler vardır. Fotoğrafını bırakıyorum. OneDrive istememe rağmen kendisi yine değişik değişik şeyler yapmış hepsinden köklüce nasıl kurtulurum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosyalarda da yine birsürü bunun gibi saçma sapan şeyler var.

Bunlar sadece masaüstünde olanlar dosyalarda da var.

Son düzenleme:
Çözüm
İster Portable ister kurulum kullan. Ben kurulum kullanıyorum sisteme daha iyi erişiyor.
Türkçe dil desteği de var.
Xbox ile ilgili birşey yok ama onedrive ı sildim. Yeni updateler ile birdaha yüklenir mi ?

Kaldırma yaparken gelişmiş taramaya tik koydun mu? Çünkü kayıt defteri kayitları da silinmesi gerekir.

Xbox ana ekranda olmaz programda.
Araçlar butonuna tıkla ve Windows mağazası uygulamalarına tıkla.

İnternet tarayıcınızı açın. Outlook email hesabınıza giriş yapın. Sol taraftan onedrive online girin.
Online hesabınızda gördüğünüz silmek istediğiniz herşeyi silin. Otomatik olarak bilgisayarınızdan da silinecektir. Örneğin masaüstünde gördüğünüz şeyler Onedrive'deki desktop klasörünün içindeki şeyleri silmeniz halinde kendiliğinden silinir.

Dosya Ekleri

• 1- hml.JPG
    30,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 2-one drive.JPG
    47,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 3- ınk.JPG
    31,6 KB · Görüntüleme: 30

Hbit installer ile hepsi gitti sorunum çözüldü.

Kaldırma yaparken gelişmiş taramaya tik koydun mu? Çünkü kayıt defteri kayitları da silinmesi gerekir.

Xbox ana ekranda olmaz programda.
Araçlar butonuna tıkla ve Windows mağazası uygulamalarına tıkla.

İnanın hatırlamıyorum ama hepsi gitti şu an. Her şeyi varsayılanda bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…