One drive bağlantısını kes. Sistem tepsisi, one drive ayarlarını açıp o pencereden yapabilirsinMasaüstündeki sembollerin yanındaki tik işaretini nasıl kaldırabilirim? OneDrive'dan çıkınca düzeliyor ama bilgisayarı yeniden başlatınca geri geliyorlar. (İşletim sistmemim Windows 11)
Masaüstündeki sembollerin yanındaki tik işaretini nasıl kaldırabilirim? OneDrive'dan çıkınca düzeliyor ama bilgisayarı yeniden başlatınca geri geliyorlar. (İşletim sistmemim Windows 11)
Onedrive'ı nasıl kaldırabilirim peki? Kaldırmaya çalışıyorum fakat programlar ve özelliklerinde hiçbir şekilde görünmüyor.Görev Yöneticisi > Başlangıçtan OneDrive'ı Devre dışı bırakın açılışta çalışmayacaktır isterseniz OneDrive'ı kaldırabilirsiniz ben gereksiz buluyorum.
OneDrive'ı nasıl kaldırabilirim peki? Kaldırmaya çalışıyorum fakat programlar ve özelliklerinde hiçbir şekilde görünmüyor.
teşekkürlerRevo Uninstaller programını indirin gereksiz Windows uygulamalarını bu program ile kaldırıyorum. Regedit kayıtlarını ve dosyalarınıda siliyor.
Ne demek, Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.