Masaüstündeki sembollerin yanındaki tik işareti nasıl kaldırılır?

erenysldl

Decapat
Daha fazla  
Masaüstündeki sembollerin yanındaki tik işaretini nasıl kaldırabilirim? OneDrive'dan çıkınca düzeliyor ama bilgisayarı yeniden başlatınca geri geliyorlar. (İşletim sistmemim Windows 11)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-26 173402.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-26 173402.png
    3,4 KB · Görüntüleme: 45
Masaüstündeki sembollerin yanındaki tik işaretini nasıl kaldırabilirim? OneDrive'dan çıkınca düzeliyor ama bilgisayarı yeniden başlatınca geri geliyorlar. (İşletim sistmemim Windows 11)
One drive bağlantısını kes. Sistem tepsisi, one drive ayarlarını açıp o pencereden yapabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:

Görev Yöneticisi > Başlangıçtan OneDrive'ı Devre dışı bırakın açılışta çalışmayacaktır isterseniz OneDrive'ı kaldırabilirsiniz ben gereksiz buluyorum.

Görev Yöneticisi > Başlangıçtan OneDrive'ı Devre dışı bırakın açılışta çalışmayacaktır isterseniz OneDrive'ı kaldırabilirsiniz ben gereksiz buluyorum.
Onedrive'ı nasıl kaldırabilirim peki? Kaldırmaya çalışıyorum fakat programlar ve özelliklerinde hiçbir şekilde görünmüyor.

OneDrive'ı nasıl kaldırabilirim peki? Kaldırmaya çalışıyorum fakat programlar ve özelliklerinde hiçbir şekilde görünmüyor.

Revo Uninstaller programını indirin gereksiz Windows uygulamalarını bu program ile kaldırıyorum. Regedit kayıtlarını ve dosyalarınıda siliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı