keremsocial Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #1 Merhaba abilerim ablalarım. Hiçbir sorunum yoktu ancak sonra masaüstündeki sesin mikrofonuma yansıdığını gördüm bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2020
Merhaba abilerim ablalarım. Hiçbir sorunum yoktu ancak sonra masaüstündeki sesin mikrofonuma yansıdığını gördüm bunu nasıl düzeltebilirim?
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.215 Makaleler 4 Çözümler 3 28 Ekim 2020 #2 Kulaklıktan mı? Artı 0 Eksi
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 28 Ekim 2020 #3 Aynı sorunu ben yaşadım. Çözüm bulamadım. Yaklaşık 3 konu açtım. Konuyu takipteyim. Çözüm bulursan çok iyi olur. Ben ses kartı alarak çözdüm sorunumu. Belki sen almadan çözebilirsin. İyi forumlar. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu ben yaşadım. Çözüm bulamadım. Yaklaşık 3 konu açtım. Konuyu takipteyim. Çözüm bulursan çok iyi olur. Ben ses kartı alarak çözdüm sorunumu. Belki sen almadan çözebilirsin. İyi forumlar.
Princess Azula Hectopat Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 678 Çözümler 4 Yer From Mathilda Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #4 Stereo açılmış olabilir mi? Artı 0 Eksi
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 28 Ekim 2020 #5 Bu konuyla ilgili yapabileceğim tek öneri görseldeki cihazı devre dışı bırakman olur. Bu işe yaramazsa benim farklı bir önerim yok. Dosya Ekleri 1.PNG 6,8 KB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
Bu konuyla ilgili yapabileceğim tek öneri görseldeki cihazı devre dışı bırakman olur. Bu işe yaramazsa benim farklı bir önerim yok.
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.934 Çözümler 9 28 Ekim 2020 #6 Realtek Audio Console üzerinden şu ayarları deneyebilirsiniz. Çevredeki seslerin mikrofona ulaşmasını engelleyebiliyor. Tabi sorunu doğru mu anladım emin değilim Artı 0 Eksi
Realtek Audio Console üzerinden şu ayarları deneyebilirsiniz. Çevredeki seslerin mikrofona ulaşmasını engelleyebiliyor. Tabi sorunu doğru mu anladım emin değilim