Mirza Hamidi
Centipat
Küçültüp büyütsem de düzelmiyor. Yazıları da küçülttüm yine de düzeltemedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ tık-görünüm değiştirmeyi denediniz mi?
Çalıştır'ı açıp "regedit" yazıp kayıt Defteri'ni açın.
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics dizininde ıconspacing'e sağ tıklayıp değiştir deyin. Değer yerine "-1125" yazıp tamam deyin. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.
mesajı okuyabilecek herkes için hatırlatma: kayıt defteri üzerinde yapılan değişiklikler sistemde problemlere yol açabilir. Oluşabilecek herhangi bir problemden ya da beklenmedik bir durumdan benim ve Technopat Sosyal'in sorumlu olmadığını belirtmek isterim. İşlemi uygulayarak bütün sorumluluğu kabul edersiniz.
Çalıştır'ı açıp "regedit" yazıp kayıt Defteri'ni açın.
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics dizininde ıconspacing'e sağ tıklayıp değiştir deyin. Değer yerine "-1125" yazıp tamam deyin. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.
mesajı okuyabilecek herkes için hatırlatma: kayıt defteri üzerinde yapılan değişiklikler sistemde problemlere yol açabilir. Oluşabilecek herhangi bir problemden ya da beklenmedik bir durumdan benim ve Technopat Sosyal'in sorumlu olmadığını belirtmek isterim. İşlemi uygulayarak bütün sorumluluğu kabul edersiniz.
Değeri de mi değişiyor? Öyleyse tweak araçları kullanıyor musunuz?Yeniden başlatınca IconSpacing önceki haline geri dönüyor.
Tamamdır, yeniden başlatma ile çözüldü yani.Tamam oldu, kasadan başlattığım için olmuyormuş.
Teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.