Masaüstündeki simgeler kayboldu

TahaAtakul

Centipat
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarı açınca masaüstü simgeleri görünmüyor sadece görev çubuğu görünüyor. Programları açmaya çalıştığımda masaüstüne görüntüsü gelmiyor fakat arkaplanda çalışıyor görev çubuğunda açık program görünüyor. Görev yöneticisini açmaya çalıştığımda ekran siyah oluyor sadece fare imleci görünüyor, belirli bir süre sonra masaüstüne atıyor aynı hata devam ediyor.
USB ile format ve başlangıç onarma seçeneklerini denedim, CMD’den sitede gördüğüm sistem tarama onarma kodlarını girdim fakat hiçbir şekilde düzeltemedim.
Donanımsal olarak bir arıza olduğunu düşünüyorum size de danışmak istedim. Umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir.

explorer exeiyi kapatıp açsana bi
Görev yöneticisine giremiyorum. Bilgisayarı açtığım zaman normal masaüstüm geliyor, programları normal kullanabiliyorum 5-10 dk sonra kendiliğinden böyle oluyor ekran ve hiç bir işlem yapamıyorum. Tekrardan temiz kurulum yaptım fakat aynı sorun devam ediyor.
Hdd arızalı olduğu zaman böyle bir hata verebilir mi?

Harddisk hatası mı bilmiyorum. yeni mi yapmaya başladı böyle? formattan olabilir belki aynı formatı attıysan bilemem.. format atarken silmediğin bölüm varsa orda virüs olabilir belki

Harddisk hatası mı bilmiyorum. yeni mi yapmaya başladı böyle? formattan olabilir belki aynı formatı attıysan bilemem.. format atarken silmediğin bölüm varsa orda virüs olabilir belki
Harddiskin hepsini biçimlendirdim, Windows 10 u 2 defa kurdum, düzelmedi. Disk birleştirme programı kullanmıştım birkaç gün sonra oldu hata
Sorunum düzeldi. Televizyon ekranı daha önceden de bağlıydı fakat böyle bir problem olmamıştı, hdmi kabloyu söktüm ekran düzeldi eski haline geldi. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kesin çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…