Colonel Kurtz Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 174 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #11 ygtylc dedi: Widget panelinin bir bugu sanırım. Widget panelini açıp kapatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Widget panelini nasıl açıp kapatacağım? Sorun halen devam etmekte. Mert.Aksu dedi: Yabancı kaynaklara baktım ancak bir şey bulamadım. Temiz kurulum yapmayı düşündün mü ? Genişletmek için tıkla... Ancak Windows 10'a dönersem düzelir. W11 bana çok buglı geliyor.
ygtylc dedi: Widget panelinin bir bugu sanırım. Widget panelini açıp kapatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Widget panelini nasıl açıp kapatacağım? Sorun halen devam etmekte. Mert.Aksu dedi: Yabancı kaynaklara baktım ancak bir şey bulamadım. Temiz kurulum yapmayı düşündün mü ? Genişletmek için tıkla... Ancak Windows 10'a dönersem düzelir. W11 bana çok buglı geliyor.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #12 Colonel Kurtz dedi: Widget panelini nasıl açıp kapatacağım? Sorun halen devam etmekte. Ancak Windows 10'a dönersem düzelir. W11 bana çok buglı geliyor. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğu ayarlarından Widget panelini kapatın.
Colonel Kurtz dedi: Widget panelini nasıl açıp kapatacağım? Sorun halen devam etmekte. Ancak Windows 10'a dönersem düzelir. W11 bana çok buglı geliyor. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğu ayarlarından Widget panelini kapatın.