O onur422 Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 Masaüstünde beyaz bir dosya wrtlist şeklinde siliyorum. Süreyle geri geliyor masaüstüne. Bu nedir acaba virüs falan mıdır? Screenshot bu da fotosu VirusTotal'da arattırdım bir sıkıntı yok ama yine de bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim Son düzenleme: 12 Mart 2022
Masaüstünde beyaz bir dosya wrtlist şeklinde siliyorum. Süreyle geri geliyor masaüstüne. Bu nedir acaba virüs falan mıdır? Screenshot bu da fotosu VirusTotal'da arattırdım bir sıkıntı yok ama yine de bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim
yusuf0bey Yoctopat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #2 @onur422 aynı sorun bende de var. Sen sorunu çözebildin mi? Neymiş?
O onur422 Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 yusuf0bey dedi: @onur422 aynı sorun bende de var. Sen sorunu çözebildin mi? Neymiş? Genişletmek için tıkla... Üstünde geçmiş biraz ama bir anda kendi kendine gittim artık uğraşmadım virüsde değilmiş galiba
yusuf0bey dedi: @onur422 aynı sorun bende de var. Sen sorunu çözebildin mi? Neymiş? Genişletmek için tıkla... Üstünde geçmiş biraz ama bir anda kendi kendine gittim artık uğraşmadım virüsde değilmiş galiba