Masaüstünden BIOS'a girilir mi?

Makaleler
6
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bilgisayar açıkken yani masaüstünden program vs yardımıyla BIOS ayarlarına girmek mümkün mü mümkün ise nasıl ?

Bios anakarta gömülü ise sistem yazılımından biosa virüs nasıl yolladılar eset bunu nasıl gördü kafamda deli sorular ???

Blgisayar açıkken masaüstünden program yardımıyla BIOS'a girebilmek için bir yolu vardır belki.

Shift Tuşuna basılı tutarak yeniden başlat seçeneğine basın. Gelen Menüden Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > UEFI Donanım Yazılımı Ayarları.
Geçmiş olsun.

Shift Tuşuna basılı tutarak yeniden başlat seçeneğine basın. Gelen Menüden Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > UEFI Donanım Yazılımı Ayarları.
Geçmiş olsun.

Dediğin doğru ancak öğrenmek istediğim başka.

Bilgisayara bir program yüklediğini ve o program ile BIOS'a erişebildiğini düşün.

Direkt olarak erişim olmaz anakart üreticisi program desteği sunuyorsa belki. MSI için Command Center var birkaç ayarı BIOS'a girmeden yapabilirsin.

Bios anakarta gömülü ise sistem yazılımından biosa virüs nasıl yolladılar eset bunu nasıl gördü kafamda deli sorular ???
Ben biosa girilmesini sanmıyorum dedim, virüs yollanmaz demedim. Anakart üreticilerinin sunduğu destek ile kendi programlarıyla BIOS üzerinde değişiklik yapılabilmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…