Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 18 Ekim 2020 #1 Merhaba masaüstümden bir dosya silmek istiyorum ama silemiyorum. Bu hatayı veriyor, ne yapmam lazım?
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 18 Ekim 2020 #2 Disk görüntüsü dosyasını çıkar. Artı 0 Eksi
KS KS Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 18 Ekim 2020 #3 Börtü Böcük dedi: Disk görüntüsü dosyasını çıkar. Genişletmek için tıkla... Zaten ben dosyanın içindeki disk görünümlü dosyayı silmek istiyorum ne yapmam gerek Artı 0 Eksi
Börtü Böcük dedi: Disk görüntüsü dosyasını çıkar. Genişletmek için tıkla... Zaten ben dosyanın içindeki disk görünümlü dosyayı silmek istiyorum ne yapmam gerek
Ferit Kaya Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 118 Çözümler 3 18 Ekim 2020 #4 Ahmet Keleşoğlu dedi: Merhaba masaüstümden bir dosya silmek istiyorum ama silemiyorum. Bu hatayı veriyor, ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 705959 Genişletmek için tıkla... Çıkartmaya çalıştığınız dosya şu an sistem üzerinde işlem yaptığından bu hatayı alıyorsunuz. Görev yöneticisi üzerinden arka plan veya servisler sekmesinden bu dosya ile alakalı işlemleri bitirdikten sonra çıkartabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ahmet Keleşoğlu dedi: Merhaba masaüstümden bir dosya silmek istiyorum ama silemiyorum. Bu hatayı veriyor, ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 705959 Genişletmek için tıkla... Çıkartmaya çalıştığınız dosya şu an sistem üzerinde işlem yaptığından bu hatayı alıyorsunuz. Görev yöneticisi üzerinden arka plan veya servisler sekmesinden bu dosya ile alakalı işlemleri bitirdikten sonra çıkartabilirsiniz.