Masaüstüne 1 Click isimli 2 dosya geliyor

Güdümlüsucuk

Centipat
Daha fazla  
1 kere geldi çok aldırmadım, 2. defada buraya yazıyorum, .txt ve. Config ismiyle 2 dosya oluşuyor masaüstünde, nedenini anlayamadım, bu olay olmadan önce Bannerlord'a mod kuruyordum Nexus Mods üstünden, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2024-09-09_214329714.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 73

Hocam büyük ihtimal tezgaha getirmişler sizi format atınız şifreleri değişiniz.

Virüs yemişsin Google hesaplarını kontrol et yabanci cihazlardan giriş yapılmışmı bilgisayardında banka şifrelerin kart bilgilerin kart şifrelerin vb şeyler bulunuyorsa değiştir

bunları yapmadan önce format atın yoksa bişey değişmez

Hocam şimdi malwardan Microsoft offline scandan tarama yaptım sonuç çıkmadı yani bir şey bulamadı ücretsiz Kaspersky'dan tarama yapıyorum bundan sonuç çikmazsa format atmama gerek var mı hala? Yarın atabilirim en erken çünkü.

bilgisayarı çökertme amaçlı birley olmadığı için algılamıyor formatı yarın atabiliyorsan at önemli hesapların veya banka bilgilerin varsa kontrol et herhangi bir işem yapılmışmı diye

Ayrıca bilgisayarı aç ve tüm her yerden çıkış yap Google hesaplarından falan çık Google şifreni falan formattan sonra değiştir yoksa tekar ele geçme ihtimali var bende oyunla ilgili bir şeyler indirmiştim zamanında azdaha Google hesabım gidiyordu CMD falan açılıyordu sonra Google'dan mesaj geldi başka bir cihazda giriş algılandı diye pc kapadım format attım şifremi falan değiştim.

Baktım e-posta vs SMS hiçbir şey gelmemiş.

Steam Epic Games falan onlardanda mı?

sonuç çıkmasa bile hiçbir sorun şifre ele geçmesi olmasa bile bilgisayarına virüs bulaşmış bügün değilse yarın illaki bir sorun çıkarıcak yarın format at kesin

Baktım e-posta vs SMS hiçbir şey gelmemiş.

Steam Epic Games falan onlardanda mı?
bak istersen duruyomu diye bilgisayarı pek kullanma biyerlere giriş yapma

Hocam bulabildiğim her yerden çıkış yapıyorum Epic hesabıma girdim geri çıkış yaptım giremiyorum Steam hesabına bakmadan çıkış yaptım telefondan girsem olur mu tarayıcalar kamerarımı kullanıyor sürekli diyor şu kullanıyor bu kullanıyor diye.

Hocam format attım artık değiştirebilir miyim şifreleri?Bide eski dosya indirme falan bir şeylet dedi kurarken kişisel kurulumu seçtim ben zararlı yazılımı getirmiş olabilir mi?

Son düzenleme:
kişisel kurulum derken fotoğraftakindenmi bahsediyorsun özel kurulumu seçtiysen bilgisayarda virüs kalmamıştır

dosyaları geri yükle yazısı bu format ekranındamı geldi yoksa kurduktan sınra masa üstündemi eski dosyaları geri getir demediğin sürece sıkıntı olmaz

şifrelerini değiştirebilirsin

Dosya Ekleri

• D9C0B8A3-F3DE-405B-92E2-8AD415D06D31.jpeg
    132 KB · Görüntüleme: 41

Gelişmiş'i seçtim ve tüm diskleri sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…