Masaüstüne Bluetooth kulaklığı bağlamak

DARBEL1MATKAP

Kilopat
Daha fazla  
Bluetooth 5.0 destekli kulak üstü Bluetooth kulaklığa sahibim. Kulaklığımın Type-C'den Type-C'ye kablosu mevcut bir de 3.5 mm jack kablosu mevcut. Kulaklığımın şarjını direk masaüstü bilgisayarımın USB kısmından yapıyorum. (Type-C'den Type-C'ye kablomu USB dönüştürücüye bağlıyorum. USB kısmını bilgisayara Type-C kısmını kulaklığa bağlıyorum ve şarj ediyorum. ) Masaüstümde Bluetooth özelliği yok. Masaüstünden kablolu bir şekilde şarkı dinlemek, oyun oynamak, film izlemek istiyorum. Kulaklığı masaüstüne 3.5 mm jack kablosuyla bağladığımda kulaklığın performansı, kalitesi düşüyor ve o şekilde kullanmak istemiyorum. Bilgisayarımın driverleri, biosu vs. hepsi güncel.

1-) Masaüstüne Type-C'yi USB dönüştürücü olacak şekilde bağladığımda performansında, kalitesinde sıkıntı yok ama sürekli kendini şarj ediyor. Anlık olarak şarj etmesini istemiyorum. Masaüstünde bunun herhangi bir ayarı var mı? ( Kullanmak istediğim zaman şarj etmeyi kapatıp kablolu bir şekilde müzik dinlemek, oyun oynamak, film izlemek için kullanmak istiyorum.)

2-) Bluetooth kulaklığı masaüstü bilgisayarımda Type-C'yi USB dönüştürücü olacak şekilde şarj ederken aynı zamanda müzik dinlemek, oyun oynamak için kullanırsam bir sıkıntı problem olur mu? ( Pil ömrü kısılır mı vs. )

3-) Güncel Bluetooth 5.0 Dongle modeli öneriniz varsa yazabilirsiniz. Yedek olarak yanımda taşıyım.
Kulaklık modeli Sennheiser Momentum 3.

Son düzenleme:
3.5 mm girişine bağladığınızda kulaklığa yeterli güç mü ulaşmıyor? Yani ses şiddeti düşüyor sanırım değil mi? Performansa kaliteye önem veriyorsanız bence Bluetooth'u bırakın. Siz elbette ki telefonunuzdan Bluetooth ile denemişsinizdir ve aradaki farkı biliyorsunuzdur ancak kabloludan şaşmayın derim. Eğer 3.5 mm girişi ile ses az geliyorsa küçük bir kulaklık amfisi işinizi daha iyi görür diye düşünüyorum. Hem gümbür gümbür ses alırsınız hem de kalite düşmez.

Onun haricinde diğer sorularınız için bir bilgim yok.

3.5 mm girişine bağladığınızda kulaklığa yeterli güç mü ulaşmıyor? Yani ses şiddeti düşüyor sanırım değil mi? Performansa kaliteye önem veriyorsanız bence Bluetooth'u bırakın. Siz elbette ki telefonunuzdan Bluetooth ile denemişsinizdir ve aradaki farkı biliyorsunuzdur ancak kabloludan şaşmayın derim. Eğer 3.5 mm girişi ile ses az geliyorsa küçük bir kulaklık amfisi işinizi daha iyi görür diye düşünüyorum. Hem gümbür gümbür ses alırsınız hem de kalite düşmez.

Onun haricinde diğer sorularınız için bir bilgim yok.

Normalde telefonum üzerinden Bluetooth ile yüksel kalitede müzik dinliyorum. Alma amacımda telefon üzerinden kullanmaktı. Masaüstüne 3.5 mm jack la bağladığım zaman ses kalitesi düşüyor, azalıyor. Amacım ufak yoldan çözüme ulaşmak. Yoksa amfiyle vs. başka bir şeyle uğraşmak istemiyorum. Mesela Type-C'le bağladığımda çok iyi bir şekilde ses geliyor ama sürekli şarjda ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı