DARBEL1MATKAP
Kilopat
Daha fazla
Bluetooth 5.0 destekli kulak üstü Bluetooth kulaklığa sahibim. Kulaklığımın Type-C'den Type-C'ye kablosu mevcut bir de 3.5 mm jack kablosu mevcut. Kulaklığımın şarjını direk masaüstü bilgisayarımın USB kısmından yapıyorum. (Type-C'den Type-C'ye kablomu USB dönüştürücüye bağlıyorum. USB kısmını bilgisayara Type-C kısmını kulaklığa bağlıyorum ve şarj ediyorum. ) Masaüstümde Bluetooth özelliği yok. Masaüstünden kablolu bir şekilde şarkı dinlemek, oyun oynamak, film izlemek istiyorum. Kulaklığı masaüstüne 3.5 mm jack kablosuyla bağladığımda kulaklığın performansı, kalitesi düşüyor ve o şekilde kullanmak istemiyorum. Bilgisayarımın driverleri, biosu vs. hepsi güncel.
1-) Masaüstüne Type-C'yi USB dönüştürücü olacak şekilde bağladığımda performansında, kalitesinde sıkıntı yok ama sürekli kendini şarj ediyor. Anlık olarak şarj etmesini istemiyorum. Masaüstünde bunun herhangi bir ayarı var mı? ( Kullanmak istediğim zaman şarj etmeyi kapatıp kablolu bir şekilde müzik dinlemek, oyun oynamak, film izlemek için kullanmak istiyorum.)
2-) Bluetooth kulaklığı masaüstü bilgisayarımda Type-C'yi USB dönüştürücü olacak şekilde şarj ederken aynı zamanda müzik dinlemek, oyun oynamak için kullanırsam bir sıkıntı problem olur mu? ( Pil ömrü kısılır mı vs. )
3-) Güncel Bluetooth 5.0 Dongle modeli öneriniz varsa yazabilirsiniz. Yedek olarak yanımda taşıyım.
Kulaklık modeli Sennheiser Momentum 3.
1-) Masaüstüne Type-C'yi USB dönüştürücü olacak şekilde bağladığımda performansında, kalitesinde sıkıntı yok ama sürekli kendini şarj ediyor. Anlık olarak şarj etmesini istemiyorum. Masaüstünde bunun herhangi bir ayarı var mı? ( Kullanmak istediğim zaman şarj etmeyi kapatıp kablolu bir şekilde müzik dinlemek, oyun oynamak, film izlemek için kullanmak istiyorum.)
2-) Bluetooth kulaklığı masaüstü bilgisayarımda Type-C'yi USB dönüştürücü olacak şekilde şarj ederken aynı zamanda müzik dinlemek, oyun oynamak için kullanırsam bir sıkıntı problem olur mu? ( Pil ömrü kısılır mı vs. )
3-) Güncel Bluetooth 5.0 Dongle modeli öneriniz varsa yazabilirsiniz. Yedek olarak yanımda taşıyım.
Kulaklık modeli Sennheiser Momentum 3.
Son düzenleme: