sytheee Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Merhaba, nasıl oldu bilmiyorum ama masaüstüne FPS ve CPU kullanımını gösteren bir sayaç geldi, nasıl kaldırabilirim? Ayrıca oyunlarda da çalışıyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-05-31 080345.png 77,9 KB · Görüntüleme: 109 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2024
Merhaba, nasıl oldu bilmiyorum ama masaüstüne FPS ve CPU kullanımını gösteren bir sayaç geldi, nasıl kaldırabilirim? Ayrıca oyunlarda da çalışıyor.
PatatesDomates35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #2 sytheee dedi: Merhaba, nasıl oldu bilmiyorum ama masaüstüne FPS ve CPU kullanımını gösteren bir sayaç geldi, nasıl kaldırabilirim? Ayrıca oyunlarda da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... knk ALT+R yap
sytheee dedi: Merhaba, nasıl oldu bilmiyorum ama masaüstüne FPS ve CPU kullanımını gösteren bir sayaç geldi, nasıl kaldırabilirim? Ayrıca oyunlarda da çalışıyor. Genişletmek için tıkla... knk ALT+R yap
W WindowsPlus Nanopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #3 PatatesDomates35 dedi: knk ALT+R yap Genişletmek için tıkla... Aradan 1 yıl geçmiş sorunu çoktan düzeltmiş olabilir ama FPS'i görmek için bu bilgi işime yaradı
PatatesDomates35 dedi: knk ALT+R yap Genişletmek için tıkla... Aradan 1 yıl geçmiş sorunu çoktan düzeltmiş olabilir ama FPS'i görmek için bu bilgi işime yaradı