kendine üye Femtopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ekim 2024 #1 Merhaba, masaüstüne local.dat diye bir dosya geliyor sürekli. siliyorum tekrar tekrar geliyor, bu nedir ve nasıl gelmesini önleyebilirim?
Merhaba, masaüstüne local.dat diye bir dosya geliyor sürekli. siliyorum tekrar tekrar geliyor, bu nedir ve nasıl gelmesini önleyebilirim?
junichi.net Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 466 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist 5 Ekim 2024 #2 Guild wars 1-2 oynadınız mı hiç? Bu oyunu indirenlerde , oyuna herhangi bir eklenti kuranlarda bu problem yaşanabiliyor. Artı 0 Eksi
Guild wars 1-2 oynadınız mı hiç? Bu oyunu indirenlerde , oyuna herhangi bir eklenti kuranlarda bu problem yaşanabiliyor.
KS KS kendine üye Femtopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ekim 2024 #3 junichi.net dedi: Guild wars 1-2 oynadınız mı hiç? Bu oyunu indirenlerde , oyuna herhangi bir eklenti kuranlarda bu problem yaşanabiliyor Genişletmek için tıkla... Yok hayır oynamadım hiç Artı 0 Eksi
junichi.net dedi: Guild wars 1-2 oynadınız mı hiç? Bu oyunu indirenlerde , oyuna herhangi bir eklenti kuranlarda bu problem yaşanabiliyor Genişletmek için tıkla... Yok hayır oynamadım hiç