Çözüldü Masaüstüne sağ tıklayıp kişiselleştir deyince "Ms-settings: Personalization-background" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bunu deneyebilirsin:

Hizmetler ile oynadıysan, kapattığın hizmetleri kesinlikle geri aç. Geri açamazsan, bu rehberi dene.

Eskiden böyle bir sorun olmadıysa, sistem geri yükleme de deneyebilirsin.

Formatlayınca düzelir mi?

Evet, düzelir.
sfc scannow + DISM ile onarma yapmanızı öneririm. Olmazsa format yolu görünüyordur eğer arkaplanda bir program ile ayar yapıp o program engellemiyorsa zor ama bir program buna sebep oluyorsa bunu tespit edebilirsin.

Bunu deneyebilirsin:

Hizmetler ile oynadıysan, kapattığın hizmetleri kesinlikle geri aç. Geri açamazsan, bu rehberi dene.

Formatlayınca düzelir mi?

Evet, düzelir.

Çözüm
Yetkilerimi neden aldınız? Ben başlığı bilerek küçük harflerle yazdım yanlış anlamasınlar diye...

Hizmetlerdeki bir şeyi değiştirdiğimde hata düzeldi teşekkürler :)
Bunu deneyebilirsin:

Evet, düzelir.

Hizmetlerdeki bir şeyi değiştirdiğimde hata düzeldi teşekkürler. :)

Hizmetlerle oynayınca böyle hatalar olabiliyor. Rastgele hizmet kapatmanızı önermem. Bu rehberi yapabilirsiniz.

Hizmetlerle oynayınca böyle hatalar olabiliyor. Rastgele hizmet kapatmanızı önermem. Bu rehberi yapabilirsiniz.

Ya zaten çok kötü bir şey yapmadım ya Windows Search'ı "Otomatik (Gecikmeli Başlatmalı)"ya almıştım sabah ama Otomatik yaptım düzeldi.

Ya zaten çok kötü bir şey yapmadım ya Windows Search'ı "otomatik (gecikmeli başlatmalı)"ya almıştım sabah ama otomatik yaptım düzeldi.

Onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Appxsvc kapalıysa ondan dolayı olmuş olabilir.

@Mehmet Emin ERGÜN bu rehber ile o hizmeti açabilirsin.

@Mehmet Emin ERGÜN bu rehber ile o hizmeti açabilirsin.

Ya zaten hata düzeldi ya gerek yok xd

Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı