Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar masaüstümde hiçbir şeye basamıyorum takıldı kaldı. Alttan Chrome Spotify girebiliyorum ama masaüstünde ki hiçbir şeye basamıyorum. Sistem: ASUS ROG STRIX 1050 Ti 4 GB. AMD Ryzen 1500X 3.5GHz. ASUS Prime B350MK. WD 3.5 1TB Caviar Blue HDD. Kingston 8 GB hyperxfury Black DDR4 2400MHz. Frisby FC 9235G kasa. ASUS 21.5 VP228H 1ms Full HD HDMI. Cooler Master MWE 650W +80. Crucial BX500 240 GB SSD. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020
Arkadaşlar masaüstümde hiçbir şeye basamıyorum takıldı kaldı. Alttan Chrome Spotify girebiliyorum ama masaüstünde ki hiçbir şeye basamıyorum. Sistem: ASUS ROG STRIX 1050 Ti 4 GB. AMD Ryzen 1500X 3.5GHz. ASUS Prime B350MK. WD 3.5 1TB Caviar Blue HDD. Kingston 8 GB hyperxfury Black DDR4 2400MHz. Frisby FC 9235G kasa. ASUS 21.5 VP228H 1ms Full HD HDMI. Cooler Master MWE 650W +80. Crucial BX500 240 GB SSD. Şimdiden teşekkürler.
Çözüm Aserd 5 Aralık 2020 Şimdi kapatıp açınca düzeldi ama format kısmında bayağı bir sorun yaşamıştım.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.995 Çözümler 12 Yer Bursa 5 Aralık 2020 #2 Formatı UEFI olarak attığınızdan emin misiniz? Ben de benzer bir sorun yaşamıştım UEFI kurulum yapınca düzeldi. Artı 0 Eksi
Formatı UEFI olarak attığınızdan emin misiniz? Ben de benzer bir sorun yaşamıştım UEFI kurulum yapınca düzeldi.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 Bilgisayarı ALT+F4 kısayolu ile kapatıp, tekrar açın. Artı 0 Eksi
KS KS Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #4 Şimdi kapatıp açınca düzeldi ama format kısmında bayağı bir sorun yaşamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #5 Görev yöneticisinden oturumu kapat ve sonra aç. Bilgisayarınızda virüs olabilir ayrıyetten. Artı 0 Eksi
KS KS Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #6 Danotella dedi: Görev yöneticisinden oturumu kapat ve sonra aç. Bilgisayarınızda virüs olabilir ayriyeten. Genişletmek için tıkla... Malwerbytes ile birkaç kez taratmıştım ama sıkıntı çıkmamıştı. Ekran kartım ölü zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Danotella dedi: Görev yöneticisinden oturumu kapat ve sonra aç. Bilgisayarınızda virüs olabilir ayriyeten. Genişletmek için tıkla... Malwerbytes ile birkaç kez taratmıştım ama sıkıntı çıkmamıştı. Ekran kartım ölü zaten.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 5 Aralık 2020 #7 Aserd dedi: Şimdi kapatıp açınca düzeldi ama format kısmında baya bir sorun yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Format esnasında sistem kapanırsa falan en güzeli tekrar sıfırdan kurulum yapmak, sistem dosyalarında sorun oluşma ihtimali var. Artı 0 Eksi
Aserd dedi: Şimdi kapatıp açınca düzeldi ama format kısmında baya bir sorun yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Format esnasında sistem kapanırsa falan en güzeli tekrar sıfırdan kurulum yapmak, sistem dosyalarında sorun oluşma ihtimali var.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #8 Aserd dedi: Malwerbytes ile birkaç kez taratmıştım ama sıkıntı çıkmamıştı.Ekran kartım ölü zaten Genişletmek için tıkla... Ne konuda ölü? Kaspersky ile taramayı deneyebilirsiniz. Veya Esed İnternet Security. Artı 0 Eksi
Aserd dedi: Malwerbytes ile birkaç kez taratmıştım ama sıkıntı çıkmamıştı.Ekran kartım ölü zaten Genişletmek için tıkla... Ne konuda ölü? Kaspersky ile taramayı deneyebilirsiniz. Veya Esed İnternet Security.
KS KS Aserd Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer North buganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #9 Danotella dedi: Ne konuda ölü? Kaspersky ile taramayı deneyebilirsiniz. Veya Esed İnternet Security. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde oyun oynayamıyorum kasadan dolayı ısınıp parçaları zarar görmüş olabilir sonuçta bu kasayla iki yıl kullandım. Artı 0 Eksi
Danotella dedi: Ne konuda ölü? Kaspersky ile taramayı deneyebilirsiniz. Veya Esed İnternet Security. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde oyun oynayamıyorum kasadan dolayı ısınıp parçaları zarar görmüş olabilir sonuçta bu kasayla iki yıl kullandım.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #10 Aserd dedi: Hiçbir şekilde oyun oynayamıyorum kasadan dolayı ısınıp parçaları zarar görmüş olabilir sonuçta bu kasayla iki yıl kullandım. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile sıcaklığı kontrol edebilirsin. Kasanın yan panelini açabilirsin. Artı 0 Eksi
Aserd dedi: Hiçbir şekilde oyun oynayamıyorum kasadan dolayı ısınıp parçaları zarar görmüş olabilir sonuçta bu kasayla iki yıl kullandım. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile sıcaklığı kontrol edebilirsin. Kasanın yan panelini açabilirsin.